Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Січень » 2 » Андрій Яремчук :'' Насамперед - дисципліна ''.
19:28
Андрій Яремчук :'' Насамперед - дисципліна ''.

Досьє: Народився 13 грудня 1984 року. Виступав за команди майстрів 2 ліги чемпіонату України - "Буковина " Чернівці та "Техно-Центр" Рогатин. Чемпіон Області у складі ФК "Карпати" Печеніжин. Фіналіст кубка області у складі "Ясполя".

Андрію, закінчився сезон 2014. Як оціниш виступи команди?

  Якщо в загальному - то посередньо, Ми заслуговуєм значно вищого місця, ніж третє. Хоча на це є свої об'єктивні причини. Багато хлопців постійно в роз'їздах, ми постійно граєм різним складом. Звідси і результат. Наприклад, Чернятин і Лука цілий сезон відіграли одним і тим складом. Я сам зіграв 3-4 матчі в цьому сезоні...

Як вважаєш, що нам не вистачило у фіналі кубка району для перемоги? Ніби і перевага територіальна була, але все ж програли.

Для того, щоб вигравати, потрібно реалізовувати свої моменти. Ми вже в перші 15 хвилин мали три реальні моменти, коли м'яч влучав у штанги. Забий хоча б гол, ми б уже не віддали перемогу, а так отримали в другому таймі два голи і можна сказати пішли ''ва-банк''. На жаль, тільки один гол відквитали. А могли перевести матч у ''овертайм''. І ще одне, що стосується фіналу. Вважаю, що для того , щоб перемагати, потрібна перш за все дисципліна. А в нас все якось спонтанно  відбувається. Ніякого настрою на гру. Деякі футболісти дозволили собі перед матчем пляшку пива. Так не повинно бути. Та й приїхали ми до Городенки навіть без футбольних м'ячів...Насамперед повинна бути дисципліна і порядок не лише на футбольному полі, але і поза його межами.

Що скажеш за юнацьку команду. 10 місце це точно не наше місце.

Погоджуюсь, але треба об'єктивно подивитись на речі. Декілька юнаків виступало за ''Каменяр'' в чемпіонаті області. І це добре, хай хлопці набираються досвіду на вищому рівні. А за нас виступали, наскільки мені відомо хлопчики 15-16 років. Думаю, наступного року вони виступлять значно краще.

Що побажаєш нашим читачам?

Всіх вітаю з Новим роком і Різдвом Христовим! Футбольним вболівальником бажаю терпіння і впевненості в тому, що наша команда ще не раз порадує їх своїми перемогами. Дуже хотілося б побачити ''Яспіль'' знову на обласній арені.

 

Переглядів: 1949 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 воаа  
що це э з нашими футболiстами чим займаюця

3 футболіст  
У Ясенові футбол помало вмирає. тут нікому нічо не потрібно крім самих ентузіастів яких дуже мало.

2 воаа  
чому ясенiв незаявився на турнiр в торговицi де футболiсти

1 фанат  
геле супер

Ім`я *:
Email *:
Код *: