Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Червень » 10 » 1/4 фіналу Кубку області
22:48
1/4 фіналу Кубку області
"Ясліль" 2:3 "Кроно-Карпати"

10 червня. Ясенів Пільний. Стадіон «Парк-Арена». + 30 ` С
170 глядачів.

Суддя: Нізола Андрій (Ів.-Франківськ)

Голи: Гавриш (6 хв. – пен.), Коновалик (65 хв)

Ясенів Пільний: Синчишин, Киюк, Українець, Матієк, Мандич П., Струтинський, Мандич А., Гавриш ( Коновалик), Савчук, Шинкарук, Яремчук.

Брошнів-Осада: Атаманчук, Перепічка, Волошинович З. (Жаровський 46), Гіфес, Шикиринець (Виннишин 60), Качур, Покачайло, Пихней (Яловий 46), Джус (Мельниченко 46), Головінський, Волошинович Р.

У чвертьфіналі Кубка області «Яспіль» екзаменував представника 2 ліги брошнівські « Кроно-Карпати». За неймовірної спеки футболісти не показали такого футболу, на який очікували глядачі. Гра радше носила товариський, а не кубковий характер. Вже на 6 хв. господарі поля повели в рахунку після того як захисник «Кроно-Карпат» відверто штовхнув у своєму карному Яремчука. Пенальті бездоганно виконав Юрій Гавриш. Та вже до середини першого тайму гості вели у рахунку 2:1 після помилок у захисті. Після перерви беззаперечною ігровою та територіальною перевагою володіли брошнівці. Тривало це десь чверть години. Такі дії не могли , звичайно, подобатись місцевій публіці, яка гулом і репліками відгукувалась про гру своїх футболістів. І тут «Яспіль» оговтався і створив за останні пів години безліч гольових моментів, та тільки Сергію Коновалику вдалося зрівняти рахунок. А на останніх, доданих арбітром матчу секундах , гості точним пасом вивели віч-на-віч з воротарем свого нападника , який в кінцевому результаті не схибив. Отож, 2:3 гості перемагають і мають непоганий шанс вийти до півфіналу Кубку області.

Інші результати ¼ Кубку області:

«Тепловик» - «Галичина» - 5:0
«Карпати» П.- ФК «Сваричів» - 3:1
«Карпати» Я. – «Пробій» - 3:0

Переглядів: 821 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: