Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2021 » Серпень » 7 » ТОВАРИСЬКА ГРА
14:36
ТОВАРИСЬКА ГРА


08 серпня 2021 року. Ясенів-Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 150 глядачів. 

                    ЯСПІЛЬ 2 - 2 КАМЕНЯР

ГОЛИ: Кучма М. (71 хв.) , Петрівський І. (88 хв.) - Яремчук А. (37 хв., 56 хв. ) 

СУДДЯ: КНИГИНИЦЬКИЙ ВАСИЛЬ

ЯСЕНІВ ПІЛЬНИЙ : Візінський Дм., Муляк Ст., Кучма Ів., Матієк П., Заячківський Мих., Домбровський Дм., Візінський М. В. , Ярош Ів., Петрівський Іг., Фокшан Віт., Візінський І., Кучма М., Солинський М., Гудз І., Шевчук Б., Данилюк П.,

      Сьогодні  відбувся товариський матч між командами "Яспіль" та "Каменяр" Серафинці. Обидві команди могли проводити необмежену кількість замін, щоб перевірити всіх своїх футболістів. В першому таймі краще на полі виглядали гості, що і вилилось наприкінці тайму в гол. Штрафний чітко реалізував Яремчук. На початку другого тайму Андрій зробив дубль, реалізував вихід віч-на-віч з воротарем господарів. Та все ж ясенівцям вдалося  відновити рівновагу в матчі. Спочатку юний Кучма з-за меж карного майданчика відквитав один м'яч, а під завісу матчу Петрівський чітко в дальній кут встановив остаточний рахунок. І наостанок велика подяка вболівальникам, яких багато зібралося на стадіоні. Видно, що люди скучили за великим футболом, якого не було в селі два роки. 

​​​​​​     Наразі відомо, що "Яспіль" виступатиме цього року в Чемпіонаті  району (1 ліга), старт якого заплановано на 22 серпня. 

​​​​

Переглядів: 152 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: