Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Травень » 6 » Тепловик 2:1 Яспіль
23:11
Тепловик 2:1 Яспіль

 Юнаки - 7:1

         05 травня. Івано-Франківськ. Стадіон «Гірка», 300 глядачів.

Голи: Нестерук (5, 43 хв.) – Тимчук (31 хв.)

Суддя: Луцький В. (Івано-Франківськ)

Асистенти: Романюк А., Царьков.

Ясенів Пільний: Борсук,  Сорока, Бойків, Насадик, Українець ( Гультай Я.), Тимчук, Яремчук, Гультай В.(Коновалик), Шпільчак , Білогубка (Фірсов (Ковчун), Вийчук. 

  Запасні: Синчишен,  Савчук.

Івано-Франківськ: Вислобіцький, Шпирка, Лесів, Шкварилюк, Чопик, Сікач, Ципердюк, Слободян, Ляхович,Михайлів, Нестерук.

        Це був центральний матч 6 туру чемпіонату області. Адже зустрічались перша та четверта команда в турнірній таблиці. І якщо в минулому матчі на рідному стадіоні «Яспіль» грав проти Гвіздця другим номером, то у звітному матчі ясеневопільнівці дали справжній бій лідерові. Практично рівна гра, за винятком останньої чверті гри, коли «тепловики» насіли на ясенівські ворота. Господарі досить швидко відкрили рахунок, вже на 5-й хвилині матчу, щоправда з очевидного офсайду, але Нестерук свого шансу не опустив, чітко реалізувавши вихід віч-на віч з Борсуком – 1:0!. Але «яспільців» цей гол зовсім не засмутив і вже невдовзі потужно пробиває по воротах Тимчук – м`яч у кількох сантиметрах просвистів над поперечиною. За потужної підтримки вболівальників «Яспіль» заволодів ініціативою в матчі. Видно було як стараються хлопці, з якою жагою до боротьби створюють один за одним моменти біля воріт господарів. На 30 хвилині це принесло свої результати і Павло Тимчук зрівнює рахунок. Надалі гра проходить на зустрічних курсах і під завісу  1-го тайму провалюється захист гостей і Нестерук вдруге в цьому матчі виходить на побачення з Борсуком, на цей раз вже по центру воріт і «розстрілює» з близької відстані наші ворота – 2:1 – так закінчився перший тайм.

        Друга 45-ти хвилинка була теж досить цікавою і багатою на гольові моменти, так що глядачам не приходилось нудьгувати на трибунах стадіону «Гірка», але жодній із команд так і не вдалося бодай раз вразити ворота суперника,  щоправда Яремчук забив, але перед тим пролунав свисток арбітра, фіксуючи положення поза грою. Нагод зрівняти рахунок було ще декілька : це і вихід три на одного захисника «Тепловика», і Вийчук впритул «розстрілював» воротаря, але могли й пропустити, коли небезпечно атакували господарі і рятував воротар. Хоча в підсумку й програли 1:2, але грою залишились задоволені всі. Бо якщо є гра, створюються моменти для взяття воріт, то результат не забариться. Та й не забуваймо, що грали ми проти лідера чемпіонату. І як признались самі футболісти «Тепловика» після матчу в приватних розмовах, що «Яспіль» - перша команда в цьому сезоні, яка дала нам справжній бій. Такої ж думки був спортивний оглядач сайту «Городенківщина спортивна» Богдан Аліман, який був на матчі і якому теж гра сподобалась.

   Юнаки ж зазнали нищівної поразки – 1:7. Коментувати з цього приводу чи писати щось не хочеться. За окремими винятками практично гра в одні ворота.

        У неділю «Яспіль» прийматиме на своєму полі «Нафтовик», який нині вдома поступився «Пробою» - 0:2. Тож можна не сумніватися, що матч буде досить цікавим.


Результати 6 туру:

"Нафтовик" - "Пробій" - 0:2 
 
ФК "Гвіздець" - "Придністров'я" -  0:0

 
Прут" - "Бескид" - 0:1

 
"Кроно-Карпати" - ФК "Снятин-Євромодуль" - 0:0

 
"Газовик" - "Сокіл" - 2:1

 
"Ніка-Динамо" - "Прикарпаття-2" - 1:0

 
"ГалВапно" - "Карпати" - 3:0


Переглядів: 1091 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 ictv  
адмін там на сайті городенки є фото з наших матчів з гвіздцем і тепловиком,додай їх у альбом...

11 вова  
так мусить хтось керувати молодими гравцями! його і для того взяли бо досвідчений! а сороку нестерук оббігав на одному диханні

10 квант  
вова ти далекий від футболу,на різницю мячів дивився? захисна ланка в нас одна з кращих в області! Канюс би не чудив і не викрикав як селянин,тоді би він був впрорядку,а так його місце на банці...

9 Messi  
Нічого подібного вони всі надійно грають і Канюс в тому числі.

8 вова  
канюс класний защітнік жосткий!! а сміхун це насадик українець і фірсов ще борсук іноді чудить ппц

7 табло  
Нафтовик - Пробій-0:2
Тепловик - Яспіль-2:1
ФК Гвіздець - Придністров'я-0:0
Прут - Бескид-0:1
Кроно-Карпати - ФК Снятин-Євромодуль-0:0
Газовик - Сокіл-2:1
Ніка-Динамо - Прикарпаття-2-1:0
ГалВапно - Карпати-3:0

6 ден  
Вийчук і Щеглюк це не замінимі втрати,але Ковцун може помогти...а що до захисників то Ольшанецький це найкращий наш захисник,а Канюс це сміхун коли він є то починається паніка і бардак,одним словом безголовий....

5 Fanat  
Ще з цього списку відсутніх можна назвати Щеглюка, який вчора був на матчі і лідер атаки Вийчук грав останній матч за Яспіль. Хоча маєм надію, що Ковцун вдало увійде у гру.

4 шева  
Квант, згоден з тобою, але не забуваймо, що в нас два основні оборонці травмовані. У Канюса зламана нога ще після Богородчан, а у Ольшанецького переламаний ніс після Делятина. Хоча з Долиною Олег мав би вже грати. А от Канюс випав, мабуть, до кінця першого кола. Та й Тепловик тренується практично кожен день, а ми раз чи два на тиждень. Звідси і підсіли у другому таймі. Хоча моменти зрівняти рахунок були. Але клас є клас.

3 квант  
дали бій,але до середини другого тайму,трохи не радує в останніх матчах оборона,сквознячки пронизують її. зрештою рахунок по грі!

2 вова  
вислобіцький шпирка лесів шкварилюк чопик сікач ципердюк слободян ляхович михайлів нестерук

1 Адмін  
Якщо хтось має дані про склад "Тепловика" - напишіть.

Ім`я *:
Email *:
Код *: