Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Жовтень » 16 » СУПЕРКУБОК РАЙОНУ 2015 РОКУ.
19:01
СУПЕРКУБОК РАЙОНУ 2015 РОКУ.

U-18

ФК Рашків 1:6 Колос

 Дорослі 

 ФК Рашків 0:0 ФК Семенівка

  (0:3 по пенальті)

   Уже вкотре "Парк-Арена" приймає матчі кубка чи суперкубка району. В цьому сезоні за суперкубок змагались юнаки Рашкова та Чернятина, а серед дорослих команд - чемпіони з Рашкова та володарі кубка району ФК Семенівка. 

      Декілька слів хочеться сказати про організацію турніру. Як не дивно, його було проведено на досить низькому рівні. Це питання до організаторів даного турніру. Це визнали всі учасники . А тому я повністю поділяю розпач директора стадіону Дмитра Степановича Візінського. Турнір не був забезпечений лікарем. Із-за відсутності фінансування команди отримали лише по кубку... 

     Що стосується стадіону, то Ясенів "дожився" вже до того, що позичили сітки на футбольні ворота в Глушкові, бо наші вже за 6 років повністю порвані і соромно їх вже вивішувати. Невже за такої кількості підприємців в селі не можливо купити сітки на футбольні ворота? Це перше питання. І друге. Поламався мікрофон, що не можливо ні склад команд оголосити, ні якесь слово до футболістів чи глядачів сказати, тому організатори турніру змушені були надривати голосові зв`язки, коли вітали команди.

    Звертаюсь від імені дирекції стадіону до всіх небайдужих підприємців і людей,  Зараз ідуть вибори. Усі б`ють себе в груди і "рвуть" вишиванки на собі , які всі патріоти і скільки всього зробили для людей... А коли прийдуть до влади , то ще більше зроблять... А тому поможіть матеріально стадіону, щоб нам не було соромно перед людьми. Для прикладу, таке село як Вільхівці вже критий стадіон має, а в нас все на голому ентузіазмі. 

Команди пробивають пенальті:

Ідем до Європи...Отакий бардак залишили по собі вболівальники після матчів, хоча по цілому периметру стадіону 25 урн для сміття.

 

Переглядів: 735 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 фан  
Серафинці також підтягнули базу. Провели воду і є горячий душ для футболістів. Також зробили ремонт роздягалень. А зверху трибуни встановили пластикові сидіння. Все це завдяки Матійчику. Так шо скоро доженем Вільхівці.

Ім`я *:
Email *:
Код *: