Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Квітень » 27 » Прут 0:1 Яспіль
22:44
Прут 0:1 Яспіль

27 квітня. Яремче. Стадіон «Карпати», 200 глядачів.

Юнаки: 2:1. Гол в Ясполя – Шавронський.

Суддя: Крашенінніков В. (Калуш).

Інспектор: Луцький В.В.

Гол:Вийчук (90 + 2)


Ясенів Пільний: Борсук, Ольшанецький
(Українець), Сорока, Бойків, Насадик, Тимчук, Яремчук(Коновалик), Гультай В., Шпільчак ,Білогубка (Савчук), Вийчук. 

  Запасні: Синчишен, Гультай М. 

Делятин: Ключівський, Литвин, Романчук, Небелюк, Павлюк, Максим`юк, Зупник, Білінкевич, Слободян, Янчій, Глодан.

Запасні: Цурак, Десятов.

               "Яспіль" у четвертому турі знову порадував своїх уболівальників, перемігши на виїзді аутсайдера – делятинський «Прут». Єдиний м`яч у зустрічі було забито у доданий арбітром час капітаном ясенівської команди Вийчуком, який реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером господарів. У першому таймі гості мінімум 5 разів мали відкривати рахунок, але підводила нереалізація моментів. З вигідних позицій не влучили у ворота двічі Тимчук, та по-одному разу Яремчук, Шпільчак та Бойків. Ще в одному моменті господарі поля мали забивати, але на висоті був воротар «Ясполя» Борсук. "Прут" грав досить агресивно, навіть брутально. Наслідком таких дій став переломаний ніс Ольшанецького, якого вже в 1 таймі довелося поміняти на Українця.

                У 2 таймі найвірогідніший момент для взяття воріт мав Білогубка, але виходячи на побачення з воротарем, його ззаду по ногах «знесли» у карному майданчику, але свисток арбітра мовчав. Ще в декількох епізодах господарі просто по – хамськи відносились до гостей, б`ючи по ногах. Але бодай показати жовті картки у арбітра не вистачило совісті. Хоча сміло треба було показувати червоні.

Після цієї перемоги команда впритул наблизилась до лідерів, вийшовши на 4 місце.

                Наступної неділі Яспіль прийматиме на своєму полі ФК Гвіздець.


Результати 4 туру:


"ГалВапно" - "Прикарпаття" - 1:2, юнаки - 1:3

"Карпати" - "Сокіл" - 1:0, 4:0

"Ніка-Динамо" - "Снятин-Євромодуль" - 3:1, 1:1

"Газовик" - "Бескид" - 3:0, 0:2

"Кроно-Карпати" - "Приднівстров'я" - 0:3, 1:0


ФК "Гвіздець" - "Пробій" - 2:0, 3:0

"Тепловик" - "Нафтовик" - 5:3, 5:1

Переглядів: 888 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
10 ден  
дискваліфікації не буде бо Вийчук ше не задіяний у Чернівцях,а Щеглюк вже покинув команду! при всій повазі до Білогубки і Яремчука,вони на голову слабші за них!

9 Fanat  
Чому нема нападаючих? Яремчук і Білогубка теж можуть зіграти в нападі. А на рахунок Щеглюка і Вийчука якщо це правда, то буде дискваліфікація, бо за дві області грати не можна.

8 фіфа  
які сімейні,ходять чутки що Щеглюка і Вийчука вже переманили у ченівецьку область,тепер нема вже у вас нападаючих)

7 Fanat  
Кажуть, що у Щеглюка якісь сімейні проблеми. Тому не відомо ще коли він буде грати.

6 fcyaspil  
Яремче, не розумію, у чому переважали господарі у 1 таймі7 Хіба що за фолами. Особисто я нарахував 5 проти одного голевих моментів на користь гостей.

5 фан  
напене Вийчук корисніший але Щеглюка сильно не вистачало!

4 яремче  
справді Вийчук набагато корисніший за Щеглюка,доречі де він сьогодні пропав?

3 911  
запорука успіху це гра в обороні,захисники і воротар Ясполя демонструють дуже стабільну і надійну гру! Яспіль пропустив лише один гол за 4 матчі,це найкращий показник в області! а лідер команди це Вийчук,людина з великою головою!

2 яремче  
В першому таймі господарі дещо переважали,особливо фізично,трохи перебігавши опонентів.... але в другому,більшу зіграність і майстерність продемострували гості що і вилилось у забитий мяч! загалом практично рівна гра,не надто видовищна,з великим браком,але дуже важлива перемога для Ясполя,у перспективі боротьби за медалі!

1 fcyaspil  
Гуцули, гуцули, грати вам на сопілках і трембітах, а не у футбол. Лісоруби вони і у Африці лісоруби. Так бити по ногах не можна. Відколи граю у футбол, ще такого не зустрічав. Тай суддя дозволяв так грати. А суддівство в цьому матчі це окрема тема. На що дивився інспектор матчу Луцький, як таких суддів взагалі допускають до суддівства у нашому чемпіонаті?Але все-таки є Бог на світі. Недав чистий пеналь, ми їх таки дотиснули і на доданих хвилинах це був холодний душ на гуцульські голови, які чомусь побігли бити суддю...

Ім`я *:
Email *:
Код *: