Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Травень » 17 » Пробій 3:0 Яспіль
20:37
Пробій 3:0 Яспіль

15 травня. Серафинці. Стадіон «Колос»,  1 500 глядачів.

Юнаки – 3:1

Суддя : Синишин Ю.

Асистенти : Нізола А., Заровецький В.

4-й арбітр : Герега В.

Інспектор : Лаврів І.

Делегат  ІФФФ : Клим Тарас ( Івано-Франківськ )

Голи : Свірідов (пен.), Уграк, Корнута.

Городенка : Мегдиник , Буртник , Білик , Бицкало (к) , Шевчук , Кулик , Михайлюк , Уграк , Свірідов , Король , Корнута  .

Запасні : Тригуб`як , Юрчук , Кривко , Гавриш , Борисевич .

Тренер : Борисевич В . М .

Ясенів Пільний : Борсук , Ольшанецький , Насадик , Бойків А., Українець , Яремчук (к) , Шпільчак . Гультай В., Тимчук , Білогубка , Ковцун .

Запасні : Синчишен , Гультай Я., Савчук , Сорока , Фірсов .

Тренер : Мельничук І. В .

                 Одразу зазначимо, що дербі не виправдало своїх сподівань. Адже в таких матчах повинна бути боротьба за кожний клаптик поля з боку обидвох суперників. Натомість,  що побачили глядачі? Команди почали з розвідки, але до гострих моментів не доходило. Часто футболісти фолили, іноді гра переходила в грубощі. В одному з таких зіткнень зазнав травми  Ольшанецький, якого прийшлося замінити. Потім був таки досить сумнівний пенальті . Корнута пройшов лівим флангом, увійшов у карний і в боротьбі з суперником упав на землю. Суддя вказав на «точку» і пенальті чітко реалізував.Свірідов. Після цього і аж до кінця матчу на полі була лише одна команда – «Пробій». Повна ігрова і територіальна перевага господарів.

                 На початку другої половини гри «бики» вийшли уперед , провівши стрімку атаку правим флангом, простріл у карний і Уграк пробиває - 2:0. Футболісти «Ясполя» просто відбували номер на полі. Важко було упізнати в їхніх діях ту команду, яка ще зовсім недавно дала бій лідеру – «Тепловику», а також досить непогано зіграла в інших матчах. Не моя компетенція, але не знати , що робили на полі Ковцун, який в попередньому матчі просто познущався з Долини, Білогубка, Шпільчак, Українець ?  Натомість на лаві запасних сидять Фірсов, який вийшов на заміну і таки оживив гру в нападі, а також вже який матч сидить «на банці» Коновалик. Але це вже питання до тренера.  Потрібно зробити висновки з цього матчу як тренерському штабу, так і самим футболістам, щоб такої ганьби більше ніколи не повторилося. Третій гол записав на свій рахунок Корнута, який щоправда перебував в офсайді, але це ніякої суті не міняє. Бо господарі ще мінімум тричі могли покарати ясенівців. Отож, рахунок по грі.

             Наступний матч «Яспіль» зіграє вдома з «ГалВапном».

                                                           

 

Переглядів: 1026 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 статист  
Придністров'я (Тлумач) - ЯСПІЛЬ 0-1 (Кубок 1\8 фіналу)
Ясенів Пільний : Борсук (Cинчишен), Насадик , Бойків А., Українець , Шпільчак . Гультай В., Тимчук ,Коновалик, Білогубка(Яремчук) , Ковцун, Фірсов(Савчук).
гол: Фірсов.

4 moskal'  
Ne treba robyty z cjogo matchu tragediju.

3 мен  
Голи: Свиридов,36 (з пенальті), Уграк 54, Корнута 90.

2 нічий  
Напевне Яспільські прихильники зависоко взлетіли,будьте реалістами Пробій по підбору виконавців на голову сильніший: Король , Корнута, Білик, Уграк...чого варті,а в Ясполя всі посередні,да були лідери Вийчук і Щеглюк,самі винуваті не втримали їх,тож треба змиритись з тим що в понтенціалі цій команді боротись за місце в десятці,а не 3-4-5... По грі може і десь суддя підсудив,може десь і залітали такі не беручі голи від стійки але результат логічний і закономірний,бо воротар Ясполя явно врятував їх від повного фіаско!

1 мен  
Перший тайм Яспіль виглядав гідно,але ліве пенальті напене зламало команду....

Ім`я *:
Email *:
Код *: