Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Листопад » 19 » ОГОЛОШЕННЯ.
17:01
ОГОЛОШЕННЯ.

УВАГА!

У ВІВТОРОК, 24 ЛИСТОПАДА, НА "ПАРК-АРЕНІ" ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗДНЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ЯСЕНЕВОПІЛЬНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ. РОЗГЛЯДАТИМЕТЬСЯ ПИТАННЯ

"ІНФРАСТРУКТУРИ СТАДІОНУ".

ПОЧАТОК О 17 ГОДИНІ.

ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ БАЖАЮЧІ.

Переглядів: 805 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Футболіст  
20 лютого починається турнір з футзалу на майданчику.

6 Небайдужий  
yasen про шо ти говориш? В нас лиш вміють дерева впень спилити які ростуть більше як 100 років. Кончені дебіли більше слів нема. І то всьо з відома голови сільради і його правої руки Івана Візінського який є депутатом обласної ради. А хто тобі буде підчищувати чи садити дерева на стадіоні? Краще їх упень спилити як ясени коло тютюнової бази. Який бардак в державі такий і в нас в селі. От там де дійсно треба спилити як от горіхи перед клубом, там ніхто не бачить, шо через ті горіхи вже мур тріс. А ви тут говорите про якийсь благоустрій.

5 Фан  
Наскільки відомо шо Діма Візінський має скласти список шо треба для стадіону і будуть бізнесмени скидатись на ремонт і благоустрій. Це чув від перевірених людей але будем бачити як воно насправді буде.

4 007  
Мають зробити критий стадіон і поле з підогрівом... До цього мали депутата районної ради а тепер маєм обласної. Прапор в руки!!!

3 Сансей  
І шо там рішили на тій сесії?

2 футболіст  
Нічо в нас не буде ніякої інфраструктури. Просто у Вільхівцях і Серафинцях моцні спонсори не то шо в нас. Трохи Чижевський спонсорнув тими роками то і маєм.

1 yasen  
давно пора зробити нормальний стадіон. вільхівці вже критий стадіон мають, пластикові сидіння і таке маленьке село, а в нас з кожним роком все гірше. лавки поломані, табло не робить, корови і кози пасуться. і нікому нема до того ніякого діла. можна його обгородити, насадити якихось хвойних дерев. підчистити ці дерева шо є, щоб наш стадіон мав пристойний вигляд. хто підтримує мене пишіть. biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *: