Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Листопад » 17 » Нічні привиди на "Парк-Арені"...
23:46
Нічні привиди на "Парк-Арені"...
          Днями на "Парк-Арені" групою молодих осіб були вчинені хуліганські дії. Розпиваючи спиртні напої в одному з секторів стадіону , молоді хлопці та дівчата , хильнувши зайвого, почали бити пляшки з-під "Шампанського" та горілки прямо перед приміщенням роздягалень. Але і цього виявилось замало. Далі молодики пішли у перший сектор і поламали два ряди лавок. Не заспокоївшись і на цьому, сіли до автомобілів і почали перегони прямо по футбольному полю. Осіб, які здійснили дані хуліганські дії  встановлено, адже на стадіоні вже три місяці працює відеоспостереження. 
         Сьогодні зібралось керівництво команди та дирекція стадіону, щоб обговорити даний інцидент. Було вирішено і поставлено до відома голову сільської ради Івана Івановича Струтинського та дільничного інспектора. Наразі проводиться перевірка. Як зазначив директор стадіону - Дмитро Степанович Візінський , що "винні обов`язково мають бути покарані і притягнуті до адміністративної відповідальності. З таким далі миритися не можна. Одні люди вкладають в інфраструктуру стадіону кошти і своє здоров`я, щоб було де відпочити, а інші просто нищать усе". Важко з цим не погодитись. 
        І наостанок. Хочу застерегти всіх любителів відпочинку на стадіоні. Це громадське місце і люди повинні тут відпочивати, а не влаштовувати  подібні хуліганські дії. Надіюсь, що винні дійсно понесуть покарання.

P.S. Фото 1 - сектор № !;
       Фото 2 - сліди від автомобілів.
         `
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 717 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Black Angel  
Я просто шокована "до мозга костей", як то кажуть. Як можна бути такими нелюдами? Для мене це залишається незрозумілим! Адміне, сподіваюсь серед підозрюваних хоча б немає футболістів? Бо це було б нечуваним неподобством! А також, я вважаю, що Вам, пане Адміне, варто розповісти хто це зробив. Нехай наша сільська громадскість знає своїх "героїв"! Бо це не аби яка ганьба! Якщо не для тих нелюдів,які не думають про себе, то нехай подумають про своїх батьків!

7 Адмін  
Шановні, убивати і бити морди нікому не будемо. Уже є підозрювані, які і відшкодують усе. Давайте все вирішувати цивілізованим шляхом.

6 горобчик  
таких козлів убити мало за то шо вони зробили.

5 fan  
Ганьба!!! Таким дикунам не місце серед нормальних людей.

4 небайдужий  
на стадіоні вже давно треба навести елементарний порядок. але як його можна зробити якшо ворота майже постійно відкриті і ввечері кавалєри вчать своїх дівчат їзди. висновок треба закрити ворота і хоч машини не будуть туда заїжджати. друге. уже ніяк купу років підряд немож відучити одну газдиню пасти худобу на стадіоні. для неї правила неписані. каже шо пасла пасе і буде пасти. наш голова лиш розводить руками. і до нього його попередники також розводили. я думаю шо вихід лиш один. закликати яворського і здати то теля на бойню і тоді хай проклинає кого хоче. я просто в шоці як це немож елементарне таке зробити.

3 Господар  
Керівництво клубу вирішило створити ініацітивні групи для виловлення цих вандалів і якщо попадуться у всьому селі будуть знати хто це і в школі обовязково а батьки відшкодують матеріальні збитки.

2 Господар  
не дай Бог ми виловимо цих козлів-армія їм покажеться медом.

1 Футболіст  
Напишіть хто це зробив. Дуже хочеться набити ідіотам морди.

Ім`я *:
Email *:
Код *: