Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Липень » 10 » Кубок району. U-18
20:44
Кубок району. U-18
12 липня 2013 року. Семенівка. Стадіон "Колос"

      ФК Семенівка U-18 -:+ Яспіль U-18

Суддя: Будзик Василь (Копачинці)

       Цей матч мав бути першим у кубковому протистоянні, оскільки попереднього разу через негоду поле було залите водою. На жаль, цього разу юним футболістам знову не вдалося зіграти, але з іншої причини - поле не було підготовлене до матчу. Але про все по порядку. За згодою сторін, і з дозволу федерації матч мав розпочатись о 16 годині. Футболісти "Ясполя", разом з керівництвом команди, приїхали на гру у призначений час. І... були шоковані побаченим. Трава, як і в неділю, знову не покошена, а ще більше після рясних дощів підросла, а ліній взагалі не було. На трибунах сиділо з десяток місцевих вболівальників, які чекали з надією на матч. А юнаків Семенівки було ...аж 2 футболісти. Окремі вболівальники  відкрито говорили: "Що це за організація? Хлопці аж з Ясенова приїхали, а ви не можете дома зібратись." На що ті два хлопчики відповіли: "Нам ніхто не казав, що нині футбол. Зараз усі відпочивають на Дністрі". Почали дзвонити за своїми футболістами. Керівництво гостей звернулось до судді Будзика, аби він дав оцінку підготовці поля, на що той відповів наступне:" Я вже тут з пів другої. Прошу їх, хлопці, підготуйте поле, бо гри не буде. Але ніякої реакції не було". Десь о 16.20 хвилин прийшов на стадіон голова сільської ради, який, до речі, живе через дорогу від стадіону і сказав. що матч на 17 годину. І плюс ще можна 45 хвилин запізнитися... Тобто, за його логікою, матч міг розпочатися і о 17.45 хв. На наше зауваження, чому не підготовлене поле, відповів, що зараз його підготуєм. І дав вказівку трьом хлопчикам вручну микати хрін на полі. А інших  з відрами послав до себе додому по вапно. Таким чином, хлопці сподівались за 20-25 хвилин навести лінії. До 17 години лінії так і не були наведені. Суддя Будзик чітко сказав, що поле не підготовлене до гри, тому зарахують технічну поразку господарям. Після цього, пан голова почав ходити з мобільним телефоном, знімати усіх і звинувачувати гостей у тому, що ми "своїми мільйонами вбиваєм футбол у таких селах, як Семенівка". Пане голово, схаменіться, ви б послухали, що про вас казали ваші ж односельці. Заставили дітей у таке велике свято готувати поле за півгодини до гри. Чому ви не зробили напередодні цього? Що вам заважало? Маєте торгову точку у роздягальні. Попросіть, хай 2 рази в місяць людина підготує поле до гри. Для цього мільйонів не потрібно, щоб купити косу і скосити траву і навести лінії.  
 
P.S. Фото № 1-10 - стадіон в Семенівці сьогодні.
Фото № 11-12 - стадіон в Торговиці сьогодні
Фото № 13 - стадіон в Ясеневі Пільному перед останнім домашнім матчем з Вороновом. 
Переглядів: 882 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 20
20 горобчик  
Пацани посадіть краще замість хріну коноплю або мак. будете мати бабло на футбол.

19 ПАТРІОТ  
А ваш голова бігає з телефоном як хлопчик знімає нас напевно хотів сфотографуватись з нами коли ще така можливість буде.Так що читайти хлопці регламентяк все має бути ну і звичайно накосіт хріну голові най огірки закручує якщо не уміє працювати.

18 ПАТРІОТ  
Ясенів нікого не боїться я думаю в неділю всі побачили всі.І коли ви ще мяча не бачили ми вже захищали честь області на Україні.А Чижевського не чіпайти він на відміну від ваших керівників коли треба сам бере косарку і косить і лавки малює він не з Москви на відміну від ваших панів.

17 ПАТРІОТ  
Якісь петрусь написав що суддя дав свисток а Ясенів побоявся вийти зразу видно що товариш не був на так званому стадіоні.Тому що суддя навіть не переодівся і коли ми приїхали повним складом то вас було хлопці 3 чоловіки .Про підготовку поля нічого не пишу ми приїхали грати у футбол а не дивитись який у вас гарний хрін він у нас росте але на городі

16 ПАТРІОТ  
Пора виїхати з тої ями на світ Божий і подивитися як готуються поля щоб не писати потім небелиці.Подивіться на сайті Ясполя на картинки вашого так званого поля Торговиці і Ясенова порівняйте і не метіт пургу.А Ясенів учити не потрібно ви ще мяча не бачили коли ми вже представляли область на першості України.Мичте хрін хлопці.

15 ПАТРІОТ  
Хлопців які пишуть що поле в Семенівці було готове до гри пора лічити від сліпоти ви напевно готові і у гною грати а ми ні.

14 zik  
Ми нікого ніколи не ображаєм і дармових очок нам не треба. Але майте повагу хоть до себе як нас не поважаєте. Це не перший раз таке поле в Семенівці. Нам не треба того кубка ми не хочем його купити як ви тут пишете всяку єрунду. просто хочем звернути увагу всього району, шо з такою підготовкою полів пора закінчувати раз і назавжди.

13 Black Angel  
Значить так, хотіла б звернутися до таких дописувачів сайту як 777 та ВІКТОР.
По-перше, вас хлопці,очевидно засліпило,
якщо ви вважаєте поле в такому
стані, повністю підготовленим і
придатним для гри! Зніміть рожеві
окуляри, роззуйте очі та опустіться на
грішну землю!!! І не ганьбіть ваше село й тут, бо на фото, які є на нашому офіційносу сайті, дуже добре видно, навіть неозброєним оком, в якому стані знаходилось поле перед грою 12 липня, а саме в такому ж, як і 7 липня, коли проходив 10 тур Чемпіонату району. Порівнявши фото, які були зроблені 7-го липня і 12-го, то можна побачити, що абсолютно нічого не змінилося (тільки хрін виріс після дощів)!!! То про що тут ще можна говорити!!! Це вже не перший раз у вас не футбольне поле, пасбисько для корів та індиків, які у вас там пасуться.
По- друге, звертаюсь до шанавного Віктора, який вже не вперше "чіпляється " до Ясенева Пільного, якщо в тебе є відео, на якому зафіксовано той момент, коли плолунав свисток, то в тебе є шанс виставити це відео і довести свою правоту, так як це зробили ми, у випадку із фото. Але так як ти цього й досі не зробив, то напрошується логічний висновок, що того відео просто не існує!!
По-третє, суддя просто не міг подати той свисток, бо тим самим скомпрометував би себе, так само як це зробив Пасічник 7 липня, показавши свою майстерність у суддівстві, та в прийманні хабарів від ФК Семенівка (так що краще мовчали б про купу грошей та хабарі, семенівські вболівальники).
І на сам кінеці, ви заслужили ту поразку, наступного разу будее знати!! А грати на такому полі просто принизливо для будь -якої команди, яка поважає футбол та його цінності, зокрема і для Ясполя!!!!

12 Адмін  
Хочу повністю спростувати слова Віктора. О 16.40 хлопчики бігали ще і микали хрін, а інші наводили лінії, які не встигли й так навести до 17 години. Про який ти свисток говориш? Давай то відео сюди, хай ми подивимось на нього. І ще одне. Пропоную на базі стадіону "Парк-Арена" провести семінар для всіх представників команд. Хай люди подивляться, як потрібно готувати поле до гри. Кожен тиждень коситься газон, не залежно від того, граєм домашній матч чи не граєм. І в суботу наводяться лінії вапном.

11 Адмін  
Я робив, щоб порівняти і показати всьому району, як нормально треба підготуватись до гри. З Семенівки ми приїхали подивитись матч у Торговиці. Торговиця - молодці. Підготовка поля на вищому рівні!.

10 Fedy@  
Здоров, звітки фото з стадіону торговиці???хто робив?

9 оглядач  
Коментарі про даний матч на сайті H-SPORT.IF.UA

мілан

Я теж на стадіоні не був,але якщо це правда що суддя дав свисток і господарі вийшли ‚а гості ні і їм записали перемогу то це щераз доказує про лояльність федерації до тих сіл які ближче до Городенки,цьго року Ясенів минулого Чернятин який побоявся виходити грати(юнаки)мотивуючи свій відказ тим що запізно привезли карточки тільки задумайтесь на 1хв. і то це була неправда бо всудді недобре йшов годинник на 5хв і це все вже просто смішно…Ганьба!!! А що до поля то й з фотографій видно що можна було проводити гру,але що зробиш приїхали зірки світового маштабу ‚які звикли грати на кращих аренах старого світу…але така наша країна хто ближче до влади і в кого більше гроший той рулить парадом.

ВІКТОР

12.07.13 мав відбутися перенесений кубковий поєдинок між юнаками Семенівки та Ясенова-​Пільного. О 16:40 суддя дав свисток для того щоб команди з’явилися на футбольному полі, і сказав що поле у задовільному стані (ці слова зняті на відео). Команда господарів у повному складі вийшла на поле. Натомість гості, не переодягнуті, не виходячи з буса, розвернулися і поїхали до дому (жодний гравець Ясенова не з’явився на полі)! І після цього кажуть що «поле не було підготовлене». Як вони можуть знати, якщо ці боягузи навіть з свого транспортного засобу не виходили?! І ще хваляться, що грали на область. Більше їм туди нема чого «пхатися», якщо вони маленької Семенівки бояться! Ганьба їм за таку поведінку!

Гоцул

Шановні вболівальник чесного футболу. Нв матчі Семенівка — Ясенів я не був, але за положенням пише явно, якщо суддя дав свисток про вихід команд на поле то програш тій команді яка відмовляється виходити. Давайте хоч трохи відстоювати свої права. Бо федерація і може не знати реальної картини. А Ясенів повинен боротися по спортивному а не так як Глушків у другій лізі. І ще хочу сказати молодим футболістам Ясенова, набрати очки чесним трудом набагато приємніше. Яспіль це футбольна команда з великої літери і з хорошими традиціями.

777
а чому за кубок пройшов ясинів а не семенівка я був на тім матчі поле було нормальне,якщо трава була то тільки за полем. То ясенів злякалися Семенівки і втікли до дому бо суддя дав свисток щоб виходити на поли лиш ясенівські невийшли бо до дому до мами їхати хотіли.
І я думав що за кубок буде боротьба а не хто більше грошей має той і дальше проходить.

8 Black Angel  
Роман, а тебе очевидно засліпило, якщо ти вважаєш поле в такому стані, повністю підготовленим і придатним для гри! Зніми рожеві окуляри, роззуй очі та опустись на грішну землю!!!

7 Адмін  
Звичайно, що були. Готується матеріал і фотозвіт. Хай район побачить, як було підготовлене футбольне поле.

6 Адмін  
Матч не відбувся, поле знову не підготовлене.

5 zik  
Вітаю всіх Петрів з святом!

4 zik  
Думаю після цих дощів поле в Семенівці як і той раз у воді.

3 Адмін  
На сторінці села сайту 1ua.com.ua можна подивитись відео, як готують газон стадіону до матчу.

2 Мишко  
Можу поспорити шо все буде без змін і будем далі хрін толочити.

1 zik  
Краще назвати стадіон у Семенівці "Хрінове поле". Наголос на "І" та "о" буде правильним. Не дай Бог ше на цей раз не скосять.

Ім`я *:
Email *:
Код *: