Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2014 » Серпень » 18 » КУБОК РАЙОНУ. ФІНАЛ.
13:09
КУБОК РАЙОНУ. ФІНАЛ.

 24 серпня 2014 року. Городенка. Стадіон ''Колос'', 1000 глядачів. Дощ +17 'С

                    

                                                       1:2 

 

Суддя: Лабач Василь (Чернятин)

Асистенти: Пасічник Іван, Бойків Іван.

Голи: Яремчук (75 хв.) - Сторощук (46 хв., 56 хв.).

Ясенів Пільний: Візінський, Муляк, Никифорук, Келець (к), Матієк П., Струтинський, Яремчук, Савчук, Сливка (Візінський Р.), Матієк М.( Семак ), Перегінець.

       Перші хвилини фінального матчу пройшли із розвідки обох команд, але поступово "Яспіль" заволодів ініціативою і вже на 9-й хвилині Яремчук, вийшовши на побаченння з воротарем Торговиці, пробив на силу, і м`яч влучив у поперечину. Номінальні господарі продовжили наступ, і після проходу лівим флангом Кельця, послідував простріл у воротарський майданчик і молодий нападник ясенівців Матієк Микола якимось дивом з двох метрів не влучив у порожні ворота. А це була тільки 12 хвилина матчу. . . Здавалось, що гол назріває, питання тільки часу. Та вже в наступній своїй атаці Торговиця отримує право на пенальті. Після прострілу у карний майданчик, м`яч влучає у руку Муляку і Лабач ставить "точку", але пенальті чітко парирує Степан Візінський. Далі гра переходить у якийсь сумбур, аж поки лівий півзахисник ясенівців Степан Струтинський потужним пострілом перевірив на міцність стійку воріт Торговиці... Ще варто згадати руку в когось із захисників Торговиці в карному, але в аналогічній ситуації Лабач не поставив пенальті, а обмежився лише жовтою карткою Яремчуку, який сказав йому про це. А вже під саму завісу першого тайму мала відзначитись Торговиця, але нападник команди не зумів з двох метрів влучити у порожні ворота. Отже, за сухої нічиєї команди пішли відпочивати. 

       Другий тайм вдало склався для торговецької команди. Уже в першій своїй атаці послідував навіс у карний майданчик "Ясполя", наш воротар помилився із виходом і Сторощук, проштовхує м`яч у ворота, а через десять хвилин все той же Сторощук оформлює дубль, пробивши чітко у лівий нижній кут від Візінського. "Яспіль" оговтався і почав домінувати на полі, але до останнього удару не доходило, аж на 75 хвилині матчу Яремчук пройшов правим флангом, обіграв двох захисників, вийшов на побачення з голкіпером Торговиці і проштовхнув останньому між ногами м`яча у сітку. Залишалось ще грати 15 хвилин і всі вболівальники до останнього надіялись на чудо. Але Торговиця вміло зіграла в захисті і здобула вдруге поспіль Кубок Городенківщини.. З чим ми її принагідно і вітаєм. 

 

Юнаки :                 2:1        

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 810 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 fanat  
вітаю торговицю з кубкомю

4 fanat  
щоб вигравати треба голи бити а не по штангах. три штанги в першому таймі. ну і голи дурні не пропускати. перший гол це дитячий гол.

3 ІВАН  
Бажаю виграти ЯСПІЛЮ

2 Адмін  
0
Матч о 16 годині.

1 west  
На котру годину той фінал , бо знаю що ще Чортовець і Топорівці юнаки мають грати:-)

Ім`я *:
Email *:
Код *: