Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Травень » 6 » Кубок району. 1/8 фіналу.
12:06
Кубок району. 1/8 фіналу.
09 травня 2013 року. Чернятин. Стадіон "Колос". 200 глядачів.

                                  Колос 2-2 Яспіль
                     (3:0 по пенальті) 


Суддя: Бойків Іван (Глушків) 

Асистенти: Нижник І., Пасічник І.

Голи : Човганюк Д. , Боднарчук В. - Буджак Т., Заячківський М. 

Чернятин: Данилюк, Бурдега, Боднарчук, Григорів, Неміш, Косменко, Влуюк, Гринюк, Човганюк, Валовський, Винський.

Запасні: Харук, Ілінський, Михайлюк, Олексин, Дем`янчук.

Ясенів Пільний : Візінський , Келець , Буджак , Муляк , Бондарук  (к)(Михайлик), Савчук , Заячківський ,  Лабач  , Струтинський , Ярош , Яремчук .

       Гості активніше розпочали зустріч і вже в дебюті матчу небезпечно пробивали по чернятинських воротах Буджак та Заячківський. Особливо активним на лівому фланзі був Струтинський. Саме Степан розпочав гольову комбінацію Ясполя, паснувши в розріз на Савчука, який майстерно навісив і Буджак чітко в дев`ятку головою відкрив рахунок. Після цього чернятинці огризнулись і мали зрівнювати рахунок, але після гарматного удару впритул глядачі побачили сейв у виконанні Візінського, який перевів м`яч на кутовий. У першому таймі глядачам не приходилось нудьгувати, адже команди діяли гостро і з моментами. Господарі зрівняли рахунок перед перервою. Зі стандарту майже з половини поля м`яч чудом опинився в ясенівських воротах. Другий тайм був дещо сумбурним, хоча свіжішими виглядали господарі поля, які провели 4 заміни проти однієї гостей в кінці матчу. За десять хвилин до кінця основного часу Колос забив. Після подачі з кутового найправнішим в майданчику гостей виявився Боднарчук. Здавалось, що матч так і завершиться з мінімальною перевагою чернятинців, але за дві хвилини до завершення після навісу Кельця Заячківський красиво головою пробиває поруч зі стійкою - 2:2.
      У додатковий час нічого особливого не трапилось. Команди грали обережно, без права на помилку. А у серії одинадцятиметрових ударів перемогу святкували господарі - 3:0. Яспільці не забили жодного пенальті! Удари Струтинського, Савчука, Яремчука та Лабача парирував Данилюк. Отже, Колос виходить до чвертьфіналу, з чим ми і його вітаєм.
     А на Провідну неділю уже на "Парк-Арені" відбудеться матч між цими суперниками у рамках чемпіонату району. Тож ласкаво просимо.

Інші матчі 1/8 фіналу:

"Покуття" Торговиця — «Сокіл» Виноград — 4:1 (в основний час — 1:1)

«Скали» Чортовець — «Дністер» Лука — 3:2

«Вихор» Тишківці — «Стиль-​проект» Топорівці — 0:3

ФК «Котиківка» — ФК «Кунисівці» — 3:3 (4:5 по пенальті) 

ФК «Рашків» — «Ураган» Вербівці — 1:4

У чвертьфіналі зіграють Торговиця, Чернятин, Чортовець, Топорівці, Кунисівці, Вербівці, а також Серафинці й Воронів, звільнені від минулого етапу за жеребом.



Переглядів: 879 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Мишко  
Та нічо страшного не сталося. Впевнений шо у неділю ми візьмемо у них реванш.

6 Адмін  
Іванку, це питання, мабуть, не до мене. Заявкою команди займався голова сільради. Картки і заявочний лист у тренера команди. Чому так сталось я не знаю.

5 fc kamenyar  
Пацани вас стало лиш на 1 тайм. у другому гра просто на відбій. чернятин грав комбінаційніше і в пас. а ви підсіли фізуха слаба. це я кажу як нейтральний вболівальник. чекав чогось більшого від цього футболу. ну і пенальки треніруйтесь бити не забити 4 точки це також треба вміти.

4 Ваня  
Адмін а шо це за хірня шо ми граїм без замін хто це заявляє так шо ігор петрівский ромко матіїв вася перегінец дивляться футбол з трибуни. Чого не грали матієк петро і роман візінский. Як ми далі думаєм грати.

3 Lahm  
Торговиця - Виноград 1-1 (дод.час 4-1)

2 Мишко  
Це найсильніша пара однозначно. Міг бути фінал.

1 Одеса  
Будем чекати з нетерпінням. Ясполю удачі в цьому матчі!

Ім`я *:
Email *:
Код *: