Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Серпень » 11 » Кубок області. 1/2 фіналу
21:21
Кубок області. 1/2 фіналу


  "Яспіль" 2:0 "Гвіздець"

11 серпня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 600 глядачів

Голи: Яремчук (38 хв.), Паращій (80 хв.)  

Арбітр: Нізола Андрій (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Луцький Володимир (Івано-Франківськ) / Романюк Анастасія (Івано-Франківськ)
4-й арбітр: Дебенко Ігор (Івано-Франківськ)
Делегат: Лаврів Ігор (Івано-Франківськ)
Інспектор: Клим Тарас (Івано-Франківськ)

Попередження: Валентин Романчук (36), Олександр Руснак (36), Тарас Буджак (41), Петро Матієк (45+4), Олег Ольшанецький (63).

 Ясенів Пільний: Борсук, Шпільчак, Ольшанецький, Насадик, Мельничук (Українець), Паращій (Сорока), Баб`юк (Тимчук), Гультай В., Муамгюе, Романчук (Фірсов), Яремчук (к).

Запасні: Синчишин, Савчук.

Гвіздець:Подольський, Ткачук, Маковійчук, Буджак, Чабан, Матієк, Савка, Яцурак, Янчик, Ясуник.

Запасні: Тріщук, Вікуловський, Шевчик, Горбатий, Михайлищук, Вонс, Жолоб.

Арбітр: Нізола

Асистенти: Романюк А., Луцький.

Делегат : Клим Т. ( всі - Івано-Франківськ)

    У  перші  чверть години на полі точилася позиційна боротьба в основному за центр поля. Надалі команди почали вже загрожувати воротам одна одної. Появились гострі моменти. Всередині тайму найвигіднішу нагоду для взяття воріт мав Яремчук, але з вигідної позиції Андрій примудрився не «своєю» правою ногою не влучити у порожні ворота, а запустив м’яча над поперечиною. Гвіздець миттєво огризнувся і вже м’яч від стійки воріт «Ясполя» летить до рук Борсука… Ще в одному епізоді Євген був на висоті, коли після потужного удару перевів м’яч на кутовий. Господарі  поля в першій 45-ти хвилинці створили більше гольових моментів і на 38-й хвилині після навісу з лівого флангу атаки Яремчук зіграв на випередження і головою переправив м’яч у ворота. 1:0 – цілком закономірний підсумок першого тайму.

     У другому таймі гості володіли невеликою територіальною перевагою, особливо виділялась їхня середня лінія. Під час однієї з атак м’яч ледь не опинився у воротах господарів, а влучив у стійку воріт. Після цього господарі заграли активніше. Активно діяв на фланзі новобранець команди Паращій. Саме він став автором другого гола, замкнувши головою простріл з правого флангу. Загалом у цьому матчі за «Яспіль» вийшло одразу 5 новобранців, серед яких і темношкірий Роже, який в першому колі захищав кольори надвірнянського «Бескида».  Спотерігалась  ще деяка незіграність, але в цілому хлопці зіграли самовідданно, виконали настанови тренера і досягнули прийнятного результату і на крок наблизились до фіналу кубка області. Матч – відповідь відбудеться у Гвіздці наступного четверга, 18 серпня. Початок матчу о 17 годині.

    "Карпати" (Коломия) - "Гуцульщина" (Косів) - 4:1                                                                               (Голи: Ткачук О.-2, Баглай, Веретко - ?)

     Свій наступний матч «Яспіль» проведе в неділю, 14 серпня, на рідному стадіоні. Суперник досить серйозний – богородчанський «Газовик». Нагадаю, що в його складі на поле може вийти колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Віталій Косовський. Отож, до зустрічі на «Парк-Арені». Початок матчу: юнаки – о 15 год. , дорослі – о 17 год.




Переглядів: 1088 | Додав: fcyaspil | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 11
11 задній  
адмін тут є повний звіт з матчу з номерами і хвилинами
http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/arch/tprotocol/22040274/

10 задній  
да Романчук дуже хитрий думає із Гвіздця гроші візьме і з Ясполя вирве,на місці президета я би йому ні копійки за цю гру не дав,хай гвіздець з ним розраховується!

9 тьома  
дуже цікаво,велике спасибі адміну за оперативний і детальний звіт!!! так тримати!!!!!

8 men  
Хлопці, те саме Гвіздець може сказати за Матієка, що здавав гру, бо грав проти свого рідного села. Це все здогадки.

7 фан  
та то навіть не обговорюються,я знаю шо Романчуку пацани з гвіздця мали з преміалки скидатись. Хай сидить на заміні шо робив то шпортався,його поміняли і зразу гра пішла і голи!

6 007  
Що ви слюні розпускаєте ? Романчук, Романчук... Те, що попросив заміну не означає - здача! А удар був в упорну ногу (яка в нього і травмована). Так, що можливо і дійсно не зміг продовжити ігру в повній бойові готовності. А грати в 50% можливостей - не припустимо по такій грі! Чи може хтось не погодиться зі мною? Моя Вам друзі порада: "Дивіться кожен за собою і буде все гаразд"!

5 ясенів  
нашо заявляли того Романчука та він за 10 грн рідну маму продасть,попросив заміни що не може грати,а після гри з пивом аж бігав і його нічо не боліло.

4 ясенів  
дійсно гравець гвіздця ледве його зачепив а той почав викрикати як підстрілений і зразу за пару секунд попросив заміну на початку матчу,це неякісно награний сценарій романчука

3 ctvty  
нажаль його не буде,взяли замість нього Романчука який вчора здавав гру з Гвіздцем,і нашо таких заявляти!!!!!!!

2 vova  
ні

1 Архів  
А Вийчук що неповернувся?

Ім`я *:
Email *:
Код *: