Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Серпень » 30 » "Карпати" Я. 4:0 "Яспіль"
07:46
"Карпати" Я. 4:0 "Яспіль"
Юнаки - 2:0

29 серпня. Яремче. Стадіон "Карпати" 200 глядачів.

Суддя: Семанюк Тарас (Ів.-Фр)

Яремче: Кудла (Іванків 88), Вовчак (Українець 71), Яневич, Коцаб'юк (Литвин 83), Кавінський, Белей, Ципердюк Р., Ткачук (Василів 46), Веприк (Чабан 62), Ципердюк І. (Чопик 62), Олійник (Шафарчук 78).

Ясенів Пільний: Синчишен, Ольшанецький, Гловацький, Мандич П., Дубина. Куташ (Савчук 46), Киюк, Томащук. Мандич А., Іванчук, Щеглюк (к).

Попередження: Ольшанецький 43, Мандич П. 43, Щеглюк 64.

Голи: Олійник 9, Ципердюк І. 16, Кавінський 17, Веприк 35.

Яремчанські «Карпати» виграли звітну зустріч в одного з аутсайдерів чемпіонату «Ясполя» , як мовиться , на класі. Усі чотири голи були забиті в першій половині зустрічі. Розмочив рахунок на 9 –й хвилині матчу Андрій Олійник, пробивши точно лівою ногою в ближній кут воріт після прострілу з лівого флангу. Удар виявився не сильним, зате точним. Через 6 хвилин господарі подвоїли рахунок зусиллями Ципердюка Івана, який «вистрелив» з-за меж карного. Гості відповідали контратаками, в одній з яких Киюк зобов’язаний був забивати… Накрутивши на лівому фланзі захисників «Карпат» Щеглюк прострілив вздовж воріт і ніким не прикритий Анатолій примудрився не влучити з 6-ти метрів в порожні ворота, а щосили пробив вище. Невдовзі господарі ще раз покарали «Яспіль» . Цього разу гол влетів вже із майстерно виконаного штрафного у виконанні Кавінського, щоправда помилився в цьому випадку воротар гостей Синчишен, який запізнився з кидком і пропустив м`яч під руками. Під завісу зустрічі «Карпати» провели швидку атаку правим краєм і як по нотах розіграли ясенівський захист, послідував простріл у карний майданчик і Веприк, вміло зігравши на випередження, замкнув передачу, встановивши остаточний рахунок в матчі. Другий тайм проходив з перемінним успіхом то однієї, то другої команди, але забити не вдалося нікому, хоч нагоди для цього були. В наступному турі «Яспіль» прийматиме долинський «Нафтовик», якого обіграв на виїзді в першому колі в Долині – 2:0. Сподіватимемось, що смуга невдач команди мине, адже на позитивний результат вже давно зачекались ясенівські вболівальники



Результати інших матчів 19 туру:

Пробій - Сокіл - 2:0, 6:0
Юніор - ФК Снятин-Євромодуль - 1:0, 0:6
Карпати (Печеніжин) - Тепловик - 0:0, 0:2
Галичина - Ніка-Динамо - 4:0, 0:0
Газовик - Бескид - 2:1, 6:0
Нафтовик - Прикарпаття-2 - 1:0, 1:5
ФК Калуш - Придністров'я - -:+, -:+



Переглядів: 893 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 2
2 diakatte  
Карпатам пора виходити на професійну арену, а не грати на область.

1 Сокіл  
Був учора на матчі в Яремчі. Всі голи в першому таймі. 4 удари в створ воріт - 4 голи. 100 % результат.

Ім`я *:
Email *:
Код *: