Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » ЯСПІЛЬ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ТУРНІРУ У ВОРОНОВІ.
10:13
ЯСПІЛЬ - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ТУРНІРУ У ВОРОНОВІ.

      

        У Воронові відбувся комерційний турнір, організований кандидатом до обласної ради від партії "Воля" Юрієм Івасюком. В ньому взяло участь 8 команд. Після жеребкування команди отримали своїх суперників. "Яспіль" отримав команду "Дністер" Лука. У першому поєдинку переможця не було виявлено. Гра закінчилась - 0:0. У серії пенальті наші футболсти святкували перемогу 5 :3. Нашому воротарю Василю Цьомпелі вдалося відбити два пенальті. 

     У другому матчі нашим суперником була команда "Дружба " Колінки. Наші футболісти святкували перемогу після влучних ударів Степана Струтинського та ветерана команди Петра Матієка - 2:0 і вийшли до фіналу турніру. 

    У фіналі була видовищна гра проти господарів поля - команди "Ураган". Але "Яспіль" довів свою перевагу на полі, розгромивши суперника - 3:0. Голи за нашу команду на рахунку Василя Перегінця у першому таймі, а в другому відзначились Петро Матієк та воротар Василь Цьомпела з пенальті. 

    Після матчу було нагороджено переможців.

        Кандидат в депутати облради привітав футболістів і пообіцяв й надалі проводити подібні турніри до Дня захисника Вітчизни.

         А команди-учасниці отримали від спонсора наступні призи:

- за зайняте 4 місце - м`яч;

- за зайняте 3 місце - м`яч і кубок;

- за зайняте 2 місце - сітки і кубок і медалі;

- за зайняте 1 місце - комплект футбольної форми, кубок і медалі.

       Отже, з наступного сезону ми побачимо "Яспіль" у новій червоно-чорній бандерівській формі.

 P. S. Прозвучала думка, щоб на "Парк-Арені" започаткувати комерційний турнір пам`яті найкращого бомбардира команди минулих років Григорія Візінського. Найімовірніше, турнір буде проводитись в червні, на День його народження.

Переглядів: 743 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 фан  
Молодці! Хоч треба було краще в 2 колі виступити.

1 фанат  
Петя Боднарук забив за сезон 75 голів у чемпіонаті. Це рекорд.

Ім`я *:
Email *:
Код *: