Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Травень » 8 » Яспіль 2:0 Нафтовик
22:53
Яспіль 2:0 Нафтовик

08 травня. Ясенів Пільний. Стадіон «Парк-Арена», 800 глядачів.

Юнаки – 3:0  Голи: Візінський С.(2), Буряк.

Арбітр: Луцан В. (Івано-Франківськ)

Асистенти: Добрянський, Гудзоватий. 

Інспектор: Сікора В.В.

Голи: Шпільчак ( 60 хв.), Фірсов ( 75 хв.)

Ясенів Пільний: Синчишен, Ольшанецький ( Сорока), Насадик, Бойків, Українець ( Гультай Я.), Яремчук (к)(Коновалик), Шпільчак, Гультай В., Тимчук, Білогубка ( Фірсов ), Ковцун.

Запасні: Борсук, Савчук.

 Долина: Гала, Демків ( Іванів),Гошовський Р., Громоляк,  Драган ( Клебан),  Грицак (Салаш), Рапач,  Романишин, Паращій,  Шатковський (к), Гутник.

Запасні:  Димид, Олевич, Голик.

             Такої ганебної і беззубої гри, як у першому таймі , «Яспіль» цього року ще не показував. Тому й не дивно, що з трибун стадіону в першій половині зустрічі доносилися гул і свист на адресу своїх футболістів. А ті глядачі, які у четвер їздили разом з командою до обласного центру на матч з «Тепловиком» взагалі дивувалися, мовляв,  у Франківську хоча й програли, але яку гру показали, а тут нема нічого: ні прийому , ні пасу, ні удару по воротах. Таке враження, що їх ніби підмінили… Справді, не знати в чому причина, але перший тайм пройшов за повної ігрової і територіальної переваги «Нафтовика», які щоправда, хоча й грали першим номером, але створили всього - на – всього один небезпечний момент біля воріт Синчишена. Сталося це наприкінці першого тайму, коли долинський нападник виходив на побачення з нашим голкіпером, але відверто затягнув з ударом і Ольшанецький у підкаті вибив м’яч на кутовий. Це і був по суті один небезпечний момент за весь перший тайм.

            Не знаю, що говорив тренер у перерві футболістам, але господарі поля досить потужно почали другий тайм і створили таку кількість гольових моментів, що вистачило б на кілька матчів. М`яч після ударів потрапляв то у стійку воріт, то у захисників, то воротар «Нафтовика» творив чудеса у воротах. На лівому фланзі розігрався новий капітан «Ясполя» Андрій Яремчук, який раз- по- раз робив рейди своїм краєм. А в середині другої половини гри Андрій просто познущався з долинського захисту, обігравши на ходу трьох захисників, немовби у слаломі, і прострілив вздовж воріт . Першим на м’ячі опинився центральний півзахисник Шпільчак, який і вивів господарів уперед. Упіймавши кураж, «Яспіль» і надалі продовжує атакувати. Надто  виділяється на правому фланзі новобранець команди Микола Ковцун, який гадаю, своєю грою замінив Вийчука (Сашко, нагадаю, перейшов до рідної Вижниці). Не забарився і другий гол, в якому повністю заслуга вже згадуваного Ковцуна. Микола теж накрутив весь захист долинян, зблизився з воротарем і відкинув м’яч на ніким не прикритого Фірсова, який перед тим вийшов на заміну . І Артур не схибив, а пробив повз воротаря, чим привів численну ясенівську торсиду до ейфорії. У цей момент хтось з вболівальників пожартував на трибунах: « Суддя, перевір картки, це якась друга команда грає, не та , що у першому таймі»…

            Свою першу перемогу в чемпіонаті в цьому сезоні здобули ясенівські юнаки, які здолали своїх ровесників із Долини - 3:0. Два голи на рахунку капітана команди Степана Візінського і один м’яч забив Буряк. Осоливо красивим був перший м’яч . Подача з кутового, і Степан ударом через себе відкрив рахунок.

           Наступної неділі «Яспіль» чекає надвідповідальний матч у Серафинцях – дербі з головною командою району – городенківським «Пробоєм».


Результати 7 туру:


"Прикарпаття-2" - "Газовик" - 0:2, 1:0


"Сокіл" - "Кроно-Карпати" - 1:4, 0:7


ФК "Снятин-Євромодуль" - "Прут" - 3:0, 2:0


"Бескид" - ФК "Гвіздець" - 0:1, 0:0


"Придністров'я" - "Тепловик" - 3:2, 0:2


"Пробій" - "ГалВапно" - 2:1, 2:1

          

 

Переглядів: 959 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 11
11 fanat  
Бандерівець, а ти чому не привіз свій фан-клуб? Ми на тебе чекали.

10 бандерівець  
fanat (2011/Тра/09 09:51)

.. а треба згідно протоколу.... є в адміна протокол?


9 фен  
мессі ти клоун,ліпиш якийсь брєд,іди на шахмати якшо в футболі далекий!

8 Messi  
А за яку команду грає Щеглюк?

7 Адмін  
Хлопці, не сперечайтесь. Вийчук вчора не грав. Він вже залишив команду і грає за Вижницю. А Білогубка в команді.

6 Messi  
Фанат,я був на грі і бачив що грав Вийчук а не Білогубка.Доречі Білогубка з Вижниці.

5 fanat  
Messi, прочитай уважно репортаж . Там написано, що Вийчук грає вже за Вижницю.

4 fanat  
По-моєму попередження отримав один футболіст з Долини. Гра в цілому була коректною, без грубощів. Лише в доданий арбітром час мікротравми зазнав наш капітан Яремчук, якого довелося замінити.

3 бандерівець  
А попереджень не було?

2 ден  
Мессі який Вийчук проснись,він вже залишив команду. все правильно,тільки Коновалик замінив Яремчука,і Українця замінив якись новий...

1 Messi  
Адмін,в складі допущені помилки грав Вийчук а не Білогубка.

Ім`я *:
Email *:
Код *: