Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Квітень » 17 » "Яспіль" 2:0 "Кроно-Карпати"
21:52
"Яспіль" 2:0 "Кроно-Карпати"

Юнаки 0:0

 17 квітня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк - Арена", 800 глядачів.

      Суддя: Семанюк Тарас (Івано-Франківськ).

      Голи: Шпільчак (на 21 хв), Щеглюк (34 хв).

      Попередження: Борсук (18 хв.)

      Ясенів Пільний: Борсук, Ольшанецький, Сорока, Бойків,  Насадик, Тимків, Яремчук, Гультай В., Шпільчак , Щеглюк, Вийчук. 

      Запасні: Синчишин, Білогубка, Савчук, Українець

    Брошнів: Атаманчук, Волошинович,Качур,Король, Пліщук(Шикеринець,75), Гіфес, Белей, Покачайло (Івахнюк,71-Боднар,90), Мельник (Джус,59), Головінський (Пихней,46), Кущецький.


     Запасні: Яловий, Дранчук.


      Цілу гру команди провели у досить високому темпі. З перших хвилин і до останньої секунди матчу господарі поля домінували і створили величезну кількість небезпечних і гольових моментів. Справжнім лідером був Іван Щеглюк. В середині першого тайму Вийчук пройшов правим флангом, прострілив у карний майданчик і Шпільчак злету вгатив м`яч у дев`ятку. Ще декілька моментів було змарновано. Під завісу першої половини гри нагадав про себе Щеглюк. Прийнявши м`яч у куті "шістнадцятки", Іван обіграв на ходу трьох захисників брошнівців і з гострого кута гарматним пострілом у дальній кут подвоїв рахунок.

      У другій половині матчу малюнок гри не змінився. Гості мали також відзначитись, але не реалізували вихід сам на сам з воротарем. Борсук у шпагаті відбив м`яч ногою. Наприкінці матчу стався неприємний момент. У боротьбі за верховий м`яч зіткнулися головами два суперники , врезультаті чого нападник гостей отримав струс мозку. Тож довелося викликати швидку.

      Юнаки "Ясполя" зіграли другу безгольову нічию. Свій наступний матч наші хлопці зіграють на виїзді проти Делятинського "Прута".

Переглядів: 1083 | Додав: Адмін | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 13
13 ReotaGoft  
phenobarbital decreases levels of levonorgestrel intrauterine by affecting hepatic intestinal enzyme CYP3A4 metabolism <a href=http://levitr.mom>cheapest generic levitra no pres</a> 93; inverse associations were observed for both dietary riboflavin intake and total daily intake from the diet and supplements 48

12 den  
завжди радий,будем надіятись на подальшу оперативну і розширену інформацію про нашу команду!

11 Адмін  
Den, щиро вдячний за наданий склад Брошнева.

10 den  
Брошнів: Атаманчук, Волошинович,Качур,Король, Пліщук(Шикеринець,75), Гіфес, Белей, Покачайло (Івахнюк,71-Боднар,90), Мельник (Джус,59), Головінський (Пихней,46), Кущецький.
Запасні: Яловий, Дранчук.

Попередження:Борсук,18.

Голи: Шпільчак,21, Щеглюк,34.


9 11  
sthstrjjistdyjkgdkdtyk

8 Адмін  
Den, я тільки вчора приїхав з Києва. Мені на електронну пошту скинули такий склад. Можливо помилились. Якщо в тебе є дані - напиши, виправлю.

7 den  
cклад Брошніва не відповідає дійсності,в такому складі вони грали у попередньому матчі з Городенкою!

6 фан  
Команда дуже симпатична,а головне молода і перспективна!!!

5 Фанат  
Можливо і самореклама, спорити не буду. Але коли минулого року Ясенів грав на кубок у Брошневі, то ніякої підтримки я там взагалі не чув. Може цього року щось помінялось. На друге коло побачимо.

4 Вася  
3 Брошнів (Сьогодні 07:10)
По - справжньому завидую "Ясполю". Такої шаленої підтримки уболівальників не зустрічав ще. Не розумію, як можна цілий матч так палко підтримувати своїх футболістів. Це справжнє пекло для суперників.
Це реклама вболівальників Ясполя.Брошнівчанин неміг такого сказати,бо в Брошнів-Осаді підтримка не гірша.

3 Брошнів  
По - справжньому завидую "Ясполю". Такої шаленої підтримки уболівальників не зустрічав ще. Не розумію, як можна цілий матч так палко підтримувати своїх футболістів. Це справжнє пекло для суперників.

2 Сокіл  
Щеглюк творив чудеса на полі. Справжній Мессі. Таке враження, що у Богородчанах грав його двійник. І взагалі всі зіграли просто чудово.

1 2222  
Ясенів Пільний: Борсук, Ольшанецький, Сорока, Бойків, Савчук, Насадик(Тимків), Яремчук, Гультай, Шпільчак , Щеглюк(Українець), Вийчук.

Запасні: Синчишин, Білогубка.


Ім`я *:
Email *:
Код *: