Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Серпень » 14 » "Яспіль" 2:0 "Газовик"
22:39
"Яспіль" 2:0 "Газовик"

14 серпня. Ясенів Пільний. Стадіон «Парк-Арена», 700  глядачів.

Юнаки 0:3

Арбітр: Крашенінніков Владислав (Калуш)

Асистенти: Салаш, Добрянський (Калуш)

Інспектор: Герега (калуш)

Голи: Паращій (67 хв.), Фірсов (82 хв.).

Ясенів Пільний: 1. Синчишен, 7. Шпільчак, 2. Ольшанецький, 8. Насадик (6. Українець), 19. Мельничук, 12. Муамгюе, 3. Паращій ( 14. Тимчук), 9. Баб`юк,  21. Гультай В., 15 Фірсов, 20. Яремчук (к).

Запасні: 35. Борсук, 16. Савчук, Сорока.

Богородчани: 12., 4. Богоносюк, 7. Мотуз (к), 18. Вірстюк, 22. Добровольський, 13. Процан, 10. Клебан, 8. Глодан, 16. Стельмахович. 24. Вітовський, 15. Боднар, 6. Тащук.

Запасні: 14. Кульчак, 17. Герин, 21. Сисак, 20. Тимчишин.23. Руснак.

           З самого початку гри гості пішли у наступ і на третій хвилині це ледь не принесло їм дивіденди, але задовольнилися тільки кутовим. Натиск ще тривав з 5 хвилин, аж поки «Яспіль» не оговтався. Небезпечні моменти біля воріт богородчанців почали виникати то з лівого , то з правого флангів атаки господарів, де повноправними господарями були крайні хави  Баб`юк  та Паращій. Саме після їхніх прострілів у карний виникали небезпеки біля воріт «Газовика», але не вистачало завершальних ударів по воротах. Ще в декількох моментах небезпечно прострілювали нападники ясенівців Яремчук та Фірсов, але теж безрезультатно. На 25 хвилині Фірсов не використав вихід віч-на - віч з воротарем, а за 5 хвилин Артура вже знесли у карному майданчику, але свисток арбітра чомусь промовчав. Проходить ще 5 хвилин. Свій рейд лівим флангом робить капітан господарів Яремчук, який прострілює в район воротарського і Фірсов з 5 метрів пробиває, воротар парирує удар, Артур вдруге добиває, але страж воріт богородчанців якимось чудом переводить м’яч на кутовий. За нульової нічиєї команди пішли відпочивати. Перший тайм запам`ятався  глядачам фланговими проходами без ударів по воротах.

     Зате друга половина зустрічі стала набагато цікавішою. Господарі за підтримки численної публіки  всіма силами пішли у наступ. З`явились удари із далекої та середньої відстані. Вже у дебюті другого тайму сильно пробиває Гультай з-за меж карного – воротар на висоті. Ще за мить Фірсов пробиває – вище воріт, а за декілька хвилин Яремчук наслідує його ж приклад. Богородчанці відповідають небезпечними контратаками, одна з яких ледь не завершилась голом, але бездоганно зіграв Андрій Синчишен. На 60 хвилині вже небезпечно пробиває по центру воріт Роже Муамгюе, але сильний удар на себе прийняв захисник. Через 5 хвилин вихід на побачення з воротарем не реалізовує Яремчук, воротар переводить м’яч на кутовий. Гол назрівав. «Яспіль» впіймав кураж, до того ж значно пожвавішали трибуни, щосили підтримуючи своїх улюбленців. І справедливість восторжествувала на 67 хвилині. Паращій приймає м’яч біля кута карного і лівою ногою обводячим ударом вистріює у дальню дев`ятку , забиваючи красень-гол. Саме такий гол забив у 1999 році у ворота Шовковського Маріо Баслер у півфіналі Ліги Чемпіонів. Газовиків такий розвиток подій явно не влаштовував і вони кинулись відіграватись. Подали ряд кутових, небезпечно загрожували воротам господарів. Але на 82 хвилині воротар ясенівців впіймав м’яч , викопнув уперед і той, перестрибнувши через останнього захисника богородчанців, опинився в обох нападників «Ясполя» - Яремчука та Фірсова, які ледь поділили його між собою. Артур буквально з 6 метрів «розстріляв» воротаря «Газовика» , встановивши остаточний рахунок. Отже, вже вдруге поспіль ясенівське табло фіксує однаковий рахунок – 2:0. Після цієї перемоги «Яспіль» набирає 32 очки (минулого року за весь сезон стільки ж) і продовжує утримувати 6 сходинку в турнірній таблиці, оскільки всі суперники, які знаходяться вище в турнірній таблиці теж свої матчі виграли.

       У четвер, 18 серпня, на команду чекає повторний матч півфіналу Кубка області у Гвіздці. Побажаємо їй успіху і запрошуємо підтримати команду. Початок зустрічі о 17 годині.

Переглядів: 1004 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
5 бандерівець  
fan, та нехай заробляє, ніц не кажу....
В Долині - зарплата гравців таємницею не є..... а щодо заплати в Ясполі - це слова самого Генадія.

4 fan  
Бандерівець, а ти чому чужі гроші рахуєш? Хай собі заробляє хлопець. Звідки в тебе такі дані?

3 результати 17 туру  
Придністров'я "Тлумач" +:- Ніка-Динамо "Івано-Франківськ"
ФК Снятин-Євромодуль +:- Прикарпаття-2 "Івано-Франківськ"
Тепловик "Івано-Франк" 1:1 ФК Гвіздець
Нафтовик "Долина" 3:1 Прут "смт.Делятин"
Пробій "Городенка" 3:0 КРОНО-Карпати "смт.Брошнів-Осада"
ЯСПІЛЬ "с.Ясенів-Пільний" 2:0 Газовик "Богородчани"
Бескид "Надвірна" 0:6 Карпати "Коломия
Сокіл "Угринів" 1:2 Гал-Вапно "Гал

2 Fylhsq  
да Паращій красавєц він заслуговує! хааа а Романчук розвів яспіль як лохів, ніби через травму не грав, бо гвіздець йому заплатив за два півфінальних матчі,ну і з яким лицем він мав грати з богриками) а вже за пару днів після півфіналу бачили як він бігав футбольчик... нічо на брошнів буде як огурчик якшо його не виженуть!

1 бандерівець  
Таки Паращій вас витягує.... в Долині він отримував більше ніж решту гравців (150 грн. за гру + ще 100-150 за перемогу). В Ясполі отримує - в три рази більше.

Ім`я *:
Email *:
Код *: