Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Липень » 12 » "Яспіль" 0:0 "Галичина-Енергетик-2"
10:31
"Яспіль" 0:0 "Галичина-Енергетик-2"
Юнаки - 1:0

11 липня. Ясенів Пільний. Стадіон «Парк-Арена» 500 глядачів.

Ясенів Пільний: Синчишен, Киюк, Келець, Дутка (к), Мандич П., Петрівський (Савчук), Мандич А,, Матієк, Коновалик (Никифорук), Вийчук, Щеглюк.

Галич: Богів, Вітовський, Русановський, Василько, Микулець, Рудницький ( Семко), Гришко ( Грабовський), Срібний, Крижанівський, Партан, Барчук.

Суддя: Маланюк Любомир (Ів.-Франківськ).

Попередження: 3 (Галич)

Уже на 1-й хвилині відбулася швидка атака господарів поля, яку завершував ударом по воротах Сергій Коновалик. Надалі гості заволоділи ігровою та територіальною перевагою і вже невдовзі після подачі з кутового нападник «Галичини» сильно пробиває головою, але Синчишен чудом реагує на удар. Хоч гості і володіли невеликою перевагою, але особливих дивідендів це їм не приносило. За перший тайм вони нанесли ще два удари по воротах. У першому випадку після обрізки Дутки, але м`яч полетів вище воріт, а в другому випадку зі штрафного, але знову бездоганно зіграв воротар «Ясполя». Господарі ж відповіли 10-ма ударами по воротах, 6 з яких прийшлися у ствір воріт. З-за відсутності у звітній зустрічі кращого голеодора команди Яремчука, який пропускав даний матч через перебір жовтих, в команді з`явилось два новобранці – Івани – Вийчук та Щеглюк. Якраз левова частка ударів по воротах припала на них. Хлопці непогано влилися у колектив, але відчувалась ще незігранність між собою. У другому таймі господарі поля нанесли ще 7 ударів по воротах. Могли відзначатися Андрій Мандич та Сергій Коновалик, але галичанин Богів був на висоті. Та найреальніший момент для взяття воріт був в середині тайму у Вийчука, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером, не зумів переграти останнього. Гості за весь другий тайм нанесли всього 1 удар по воротах після подачі з кутового. За те досить часто апелювали до арбітра. Надто виділявся в цьому їхній нападник Партан, який весь час перебував у положенні поза грою. Як зауважив інспектор матчу, який сидів поруч зі мною, що складається таке враження, що він сьогодні щось випив… І наостанок про суддівство. Відсудили по грі. Помилялись як в одну так і в другу сторону. Маю на увазі епізоди з положенням поза грою. А був ще епізод в матчі, коли арбітр міг призначати пенальті. Після удару зі штрафного гравець «Галичини» зіграв рукою, але суддя вирішив, що він захищав обличчя від м`яча, хоча видно було, що м`яч явно вище голови летів. Але ж господарі не апелювали до арбітра, як це частенько собі дозволяли гості.
До кінця 1 кола залишилось зіграти ще два пропущені матчі: у середу «Яспіль» поїде в гості до Надвірни, а в неділю до Калуша.


Переглядів: 847 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 сокіл  
Іван Щеглюк не грає , а " вишиває хрестиком " . Так тримати !

Ім`я *:
Email *:
Код *: