Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2014 » Січень » 18 » Інтерв'ю
17:54
Інтерв'ю

 Пропонуєм Вашій увазі скорочене інтерв'ю з представниками чемпіона Городенківщини ФК "Каменяр" Серафинці - Іваном Яшаном та Дмитром Ощипком. 


У чому причина поразки в Лізі чемпіонів?

Так за них грали 6 чоловік з Прем’єр- ліги Львівскої області. Але не вдалося це довести. Ту команду тримає мільйонер,  який мешкає в Москві. Одна роздягальня чого варта ! Городенка хай сховається!

 Деякі нарікають на тему серафинецьких легіонерів, хоч вони з району.

На перше коло виходило 7 своїх. До Коломиї віддали Островського,Тиса, Крижанівського . Загалом за Пробабин грають Філіпов і Сташко - це наші місцеві майстерні виконавці.На наступний рік кращих з Пробабина повернемо.

Але юнаки посіли лише 8 місце…

Наші юнаки були на 2 роки молодшими -тому трагедії не вбачаємо.Чимало нарікань, що вся федерація працювала на Серафинці. Лише один епізод. Гра Чернятин - Серафинці. За порушення Матійчика вигнали з поля. аналогічне Михайлюка -нічого. І про матч в Ясеневі є що згадати.Матч з Черятином теж був явний пенальті -  це бачив повний стадіон. Варто порахувати скільки ігор нам судили чернятинські судді. О так нас тягнули до чемпіонства. Поїхали у Вербівці - кропива до неба росте - мочарі неприємно пахнуть.

Чому не грали Суперкубок?

А тепер запитайте нашу федерацію які люди будуть грати за Каменяр за Суперкубок? Ми ще самі не знаємо. Тепер мали бойову команду.А як раптом відродять Пробій і їм заборонять грати за Серафинці.Це буде справедливо до чемпіона?..

Ваша арена є однією з кращих в районі.

Це так,   але часом душа болить. Наші вболівальники привикли до порядку.А як приїжджає Чернятин, Ясенів чи особливо Топорівці - то слів бракує.Кидають під ноги сміття, б’ють пляшки.Торговецькі, наприклад, спустили колеса арбітрові в машині.

Які плани на сезон?

Це побачимо після свят.На турнірі, що проводився на Миколая, я побачив що виконавці в селі є - сказав Д. Ощипко. А з мене досить - констатує І. Яшан.Усе мені вже у печінках.Купив гру, 2 мішки цукру дав, мішок цукру дав.Мені цього треба?..

То невже розпач ? Чемпіон повинен ставити завдання.

Все залежить від меценатів. Подяка Матійчику за допомогу в сезоні.

Ну а бюджет який був 40-50 тис.

Та нема різниці  - хитро посміхаються ,ніяковіячи і дивляться в підлогу.Неприємно чути дурниці що платили більше,  ніж в Пробою.Ну, звідки Чижевський може знати що кому платили? Заявляємо що це неправда.

Чи чули, що ,можливо, на Городенківському стадіоні  на область наступного року гратиме Каменяр?

Чули - але це міф.Цю новину підкидали при горілці. В Серафинцях ,нагадаємо, не город, а спортивна арена і Каменяр грав і буде грати в рідному селі.Скажу ще не без прикрості.Кращий стадіон району визначили з трійки  - Ясенів,Чернятин  і Торговиці. Але чому тоді Пробій грав у Серафинцях?

                                                                                Ігор Терлецький ( газета «Край»)

P.S.  Наступного разу вийде інтерв'ю з представниками бронзового призера - ФК "Яспіль" .

Переглядів: 634 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 футболіст  
А що було в Ясенові що вони розплакалися? Відвозили їх по пр=овній програмі.

1 фанат  
з таким плачем яшанови треба завтра в ополонку скакнути і трохи охолодити голову. а то розплакався тут як маленька дитина. одна чеснота хоть за образи клади.

Ім`я *:
Email *:
Код *: