Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2010 » Липень » 11 » Інтерв`ю
08:59
Інтерв`ю
Наша розмова з президентом ФК «Яспіль» Чижевським Степаном Степановичем відбулася в п`ятницю, на тренуванні команди.

- До кінця 1 кола залишилось ще зіграти 3 матчі: з Галичем, Надвірною та Калушем. Наразі «Яспіль» посідає 13 сходинку в турнірній таблиці. Як ви оцінюєте виступ команди в 1 лізі чемпіонату області?

- Оцінюю як вкрай негативний виступ.

-Яка, на вашу думку, причина такого невдалого виступу?

- Причин декілька, але найголовніша та, що в команду були залучені деякі футболісти, які просто відбували номер на полі. Результат для них був не головним. Основне приїхати, отримати одразу після матчу гроші і все, а самовіддача на полі-то другорядне. Як виявилось пізніше, що в деяких матчах ці «зірки» ще здавали ігри, то для мене це був просто шок.

- В районі ширяться чутки, що команда може й не дограти 1 коло. Наскільки ця інформація відповідає дійсності7


- (Сміється). Хочу наших «доброзичливців» заспокоїти: не дочекаєтесь! Таку інформацію можуть поширювати люди, які страждають на ясеневофобію… Ми не бюджетна команда. Граємо за приватні гроші. Запевняю, що до кінця сезону фінансування буде стабільним.

- Але ж ряд ключових футболістів залишили ряди «Ясполя» і вже на останню гру проти «Газовика» в стартовому складі команди вийшло одразу 6 місцевих вихованців.

- Це не «ключові» гравці покинули команду, а керівництво команди їх попросило, тобто відпустило у вільне плавання…Деякі з них, наприклад Король, вже встигли в середу зіграти в чемпіонаті району за Вільхівці, а інших з другого кола чекають в головній команді району .

- Які плани на майбутнє, зокрема на 2 коло? Чи будуть залучатися нові виконавці?

- Враховуючи той факт, що ми дебютанти турніру, завдання увійти у десятку. Адже в усіх зіграних матчах ми жодній команді не поступились по грі, грали першим номером, за винятком «Нафтовика» та «Тепловика». Але навіть з цими суперниками ми взяли 4 очки. Щодо нових виконавців, то робота в цьому напрямку ведеться. Але скажу так, що так звані легіонери повинні бути на дві голови вищі за місцевих, а не так як це було досі. Певні висновки ми з цього зробили. Тому головну ставку зробимо на місцевих вихованцях.


Переглядів: 833 | Додав: stepan_nykyforuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 сокіл  
Давно пора треба було цих легіонерів позбутись. А от нові придбання хороші. Та й свої хлопці каші не псують в команді.

Ім`я *:
Email *:
Код *: