Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Квітень » 10 » "Газовик" 1:0 "Яспіль".
22:03
"Газовик" 1:0 "Яспіль".

10 квітня. Богородчани. Стадіон ім. Поворозника , 100 глядачів.

Юнаки – 2:1

Суддя: Музика (Івано-Франківськ)

Гол: Грицюк (25 хв.)

Вилучення: Канюс (30 хв).

Ясенів Пільний: Борсук, Ольшанецький, Канюс, Бойків, Українець, Яремчук, Гультай, Шпільчак, Білогубка, Щеглюк, Вийчук.

Запасні: Савчук, Синчишен, Тимків.

У 2 турі «Яспіль» грав на виїзді у Богородчанах з місцевим «Газовиком». Гра проходила на розкислому  від дощу полі. Важко було віддати котрійсь із команд перевагу в першому таймі. Декілька гольових моментів було змарновано гравцями обох команд. Але все ж господарі поля відкрили рахунок в середині тайму влучно пробивши по воротах з-за меж карного майданчика. Після цього гості взагалі залишились у меншості. За друге попередження арбітр вилучив Канюса, і команда вже другу гру поспіль залишилась у десятьох.

                Весь 2-ий тайм пройшов за тотальної переваги гостей. Реальні шанси забити гол мали Яремчук і Вийчук. Як вдало підмітив хтось із нечисленної місцевої публіки, що складається таке враження, що то наші футболісти грають у десятьох, а не «Яспіль».

                Наступної неділі «Яспіль» приймає на своєму полі брошнівські «Кроно-Карпати».

Переглядів: 876 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 2222  
гол забив Грицюк!

2 вірний фан  
Грали не погано,але завадила наша хвороба це гра в меншості,випадав Білогубка,Канюс це взагалі пародія нашо таке заявляти! виділялись Ольшанецький надійністю ззаді,Шпільчак не погано звязував в середині і воротар Борсук виручив разів 3-4 від неминучих голів,Вийчук старався.
Дуже насторожує те що вже в 3 турі залишилось 11 гравців одна заміна і ще один воротар,з таким темпом до кінця першого кола не буде кому грати,керівництву тарміново треба задуматись над цим,адже майже в усіх командах по 18-20 гравців на матчах,а в нас 14......

1 Франик  
Яспіль де ви такого воротаря юнаків знайшли, який вийшов у другому таймі? Рівень дитячого садка. Пенальті призначив суддя несправедливо. І ще одне. Таке враження, що Щеглюк здавав гру. Повний нуль на полі. Всі решта супер.

Ім`я *:
Email *:
Код *: