Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Травень » 6 » ФУТЗАЛ. КУБОК НФК УРАГАН СЕРЕД ШКІЛ.
21:18
ФУТЗАЛ. КУБОК НФК УРАГАН СЕРЕД ШКІЛ.

Мелодії шкільного футзалу на Придністров’ї…

    Більше місяця під егідою НФК «УРАГАН» школярі краю виборювали право отримати красень кубок та грошову винагороду в сумі 20 тисяч грн. Ось і настав час фінальних баталій… Переповнений спортивний зал місцевої ДЮСШ глядацькою аудиторією та самими учасниками змагань, радо зустріли головного ініціатора турніру, президента НФК Олександра Бубена. І сьогодні, сівач футзальної ниви на Прикарпатті продовжує свої наміри щодо поповнення рядів свого популярного не тільки на теренах країни клубу зернятками, які він щойно посіяв в містах та селах області, організувавши для малечі такого рангу змагання. Керівник та його команда, твердо переконалися, що їхні задуми в скорому принесуть свої плоди…

Мелодії шкільного футзалу на Придністров’ї…

Присутність гостей з обласного центру, голови Городенківської районної державної адміністраціїВасиля Буджака, начальників відділів сім’ї, молоді та спорту і освіти – Василя Чупруна та Мирослава Заліщука, своїх директорів шкіл та вболівальників, зобов’язала виконавців проявляти себе у всіх компонентах гри на всі сто, для перемоги своєї команди.

       У боротьбі за так званий Малий приз зійшлися сусіди з Серафинець та Ясенева Пільного. Перші здобувши перемогу з рахунком 3 : 0 саме й отримали трофей. Видовищним виявився поєдинок за бронзові нагороди турніру, в якому зійшлися хлопчики з маленького Глушкова та Чортівця. Фінальна сирена так і не виявила переможця в цьому надто напруженому поєдинку – 1 : 1. В серії пенальті, до яких здається не були готові обидві команди, все ж таки поталанило футзалістам із Чортівця, які забили на гол більше 2 : 1, та зійшли на третю сходинку турніру.

З великим почуттям відповідальності проходила зустріч за головні трофеї та Кубок НФК «Ураган» команд фіналістів – учнів із Слобідки та Городенківької школи №1. На комбіновані дії міських школярів, сільські спортсмени відповідали грою від оборони та при любій нагоді пробивали по воротах суперників, надіючись на похибку голкіпера. Але це не спрацювало… А от точний удар Олега Кривка привів до взяття воріт та надав наснаги міським школярам, які в невдовзі і зуміли встановити остаточний рахунок 2 : 0, та стати першим володарем головного трофею та грошової винагороди !

Мелодії шкільного футзалу на Придністров’ї…

… Урочиста мить закриття турніру. До малечі звернувся Олександр Бубен, який разом із своїми колегами однодумцями – виконавчим директором НФК Олегом Ковальським та спортивним директором Романом Ярим з трибун уважно з великим захопленням слідкували за майстерністю та спілкувалися з гравцями команд учасниць і звичайно й омріював собі майбутнє поповнення в рідному клубі. Високоповажний гість, окрім високих досягнень на спортивній ниві та успіхів в навчанні ще й нагородив всіх учасників змагань нагороджувальною атрибутикою вказаною в регламенті. Цінні подарунки отримали й – кращий бомбардир Іван Чомборан, кращий захисник – Олег Кривко, кращий голкіпер – Артем Креховецький, кращий гравець – Денис Шайда, відкриття турніру – Вероніка Деренюк та кращий наставник – Василь Шевчук.

… В руках переможців красень кубок та сертифікат на суму в 20 000грн. На дитячих обличчях радісні посмішки та солодкі сльози. Їх вітає весь зал! В цю мить голова Городенківської РДА Василь Буджак знаходить щирі слова подяки ініціаторам такого видовищного футзального свята для школярів Городенківщини, особисто від себе привітав переможців змагань, та від імені депутата Верховної Ради Анатолія Матвієнка нагородив цінними подарунками кращих гравців та команду переможця турніру.

Мелодії шкільного футзалу на Придністров’ї…

… Свято вдалося на славу. І віриться, що саме ця турбота про нашу молодь - Олександра Бубена, Анатолія Матвієнка, Василя Буджака, принесе в майбутньому свої плоди! А малеча в цю ніч буде милуватися своїми снами про перші нагороди, про щирі бажання організаторів та про свої взлети на високі вершини у футзалі…

( За матеріалами сайту http://gorodenkanews.if.ua)

 
Переглядів: 554 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: