Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2016 » Березень » 20 » Футзал. Чемпіонат району.
09:54
Футзал. Чемпіонат району.
Неділя, 20 березня. Півфінали: Яспіль - Колос 1;5; Тризуб - Дністер 6;2. Матч за 3 місце. Яспіль - Дністер - 6;2. Фінал. Колос - Тризуб - 3;1. Найкращим бомбардиром нашої команди став Петро Боднарук, на рахунку якого 31 забитий м'яч.
Переглядів: 700 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
8 Messi  
Ясенів ніколи не буде мати грошей. . . З таким відношенням до футболу його взагалі не потрібно. Будем їздити на Пробій дивитись.

7 Вася  
Ясенів немая грошей

6 yasen  
Вчора відбулись товариські матчі Каменяр Серафинці - Перспектив Рашків - 0:3, Скали Чортовець - Ураган Воронів - 6:2 (6:0 юнаки). Чи планує Яспіль зіграти якісь товариські матчі? І ще одна інформація цікава. Чернятинська сільрада виділила 100 тисяч на футбол. Цікаво скільки наша заклала в бюджет? В Рашкові фірма Перспектив 50 тисяч дала на футбол. Це достовірні дані.

5 Messi  
Чув шо стасік, перегінец, цьомпела ідуть за пробій. А гусін, клочаний і семака за глушків. Це вже півкоманди. Хто буде грати за село в цім сезоні?

4 Фан  
Вася я шось збрехав? Чи правда очі коле?

3 Вася  
Сам ти пияк поняв

2 Фан  
В Ясенові не футболісти а пияки які бухают до ранку. З таким відношенням до футболу в другу лігу на район і там рубатися з Пробабином за перше місце...

1 vavila  
Фінал 3-1...

Ім`я *:
Email *:
Код *: