Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2016 » Березень » 6 » ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.
16:29
ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.
6 ТУР. "ЯСПІЛЬ-1" - "ТРИЗУБ" - 7:4 У ЦЕНТРАЛЬНОМУ ПРОТИСТОЯННІ 6 ТУРУ ЗІЙШЛИСЯ ПЕРША ЯСЕНІВСЬКА КОМАНДА ТА СТРІЛЕЦЬКИЙ "ТРИЗУБ", ЗА ЯКИЙ ВИСТУПАЮТЬ ЗНАНІ В РАЙОНІ ФУТБОЛІСТИ ОРИЩУК, БІЛИК, ГАВРИШ, КРИВКО. НАША КОМАНДА ДОВЕЛА СВОЮ ПЕРЕВАГУ НАД СУПЕРНИКОМ, ВИГРАВАВШИ ПО ХОДУ ЗУСТРІЧІ 6:1, ДОВЕЛА ПЕРЕМОЖНИЙ РАХУНОК ДО КІНЦЯ МАТЧУ , ВИГРАВШИ 7:4. СПРАВЖНІМ ГЕРОЄМ МАТЧУ МОЖНА НАЗВАТИ ЮНОГО ПЕТРА БОДНАРУКА, НА РАХУНКУ ЯКОГО ДВА М'ЯЧІ В ЦЬОМУ МАТЧІ І 16 ЗАГАЛОМ. "ЯСПІЛЬ-2" У ЧЕРНЯТИНІ ТЕЖ ДАВ БІЙ ПЕРШІЙ ЧЕРНЯТИНСЬКІЙ КОМАНДІ, ЩОПРАВДА ПОСТУПИВСЯ 2:4, АЛЕ ФУТБОЛІСТИ АЖ НІЯК НЕ БУЛИ ХЛОПЧИКАМИ ДЛЯ БИТТЯ...
Переглядів: 662 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Адмін  
0
Фан, я вже написав, що я не дома. Повідомили спочатку 7:4, потім 8:4. Думаю, що нічого страшного не сталось. Адже жодний сайт і районна федерація не висвітлюють даний турнір. Ати якщо такий правильний і розумний, то напиши справжній результат, а не обзивай когось тупорилим, бо сам в даному випадку таким виглядаєш.

8 фан  
Адмін переглянь будь ласка рахунок,не 8-4,а 15-4.Дураки тупорилі!!!!!!!

7 Бетмен  
Катя Осадча це воротнік який стояв за нас на область, він дуже моднячий і йому дали кликуху таку. А взагалі він нормальний воротнік. Удачі йому .

6 Адмін  
0
Інші результати пишіть самі, мені самому цікаво їх знати. Щось скупо цього року висвітлюють цей турнір. Взагалі ніякої інформації на жодному сайті районному.

5 Адмін  
0
Бетмен, яка Катя Осадча? Ти щось переборщив чи наплутав.

4 Адмін  
0
Хлопці, я закордоном, а не дома. Мені повідомили такий результат. Може, з рахунку збились ))

3 Футболіст  
Адмін виправ ми виграли 8-4.

2 Бетмен  
Катя Осадча в шоці получила 7 штук. Треба підтреніруватись )))

1 Фанат  
Молодці так тримати!!! Чого нема інших результатів?

Ім`я *:
Email *:
Код *: