Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Березень » 14 » ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.
14:09
ФУТЗАЛ. ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ.

3 -4 тури, 14-15 березня

    У Першій підгрупі топорівський «Стиль-Проект» двічі зазнав розгромної поразки – спочатку від «Покутської кераміки» з Городенки (0:6), а в четвертому турі від команди з Серафинець (1:5). Впевнені перемоги здобули «Яспіль» та Стрільче. Останні не залишили каменя на камені на тій же «Покутській кераміці» (5:0). За результатами чотирьох турів одноосібне лідерство за командою зі Стрільче, в активі якої 9 очок та гра в запасі.

   Поєдинки у Другій підгрупі принесли вболівальникам відразу два поєдинки з нічийним рахунком: у третьому турі Торговиця з Тишківцями зіграли у 2:2, а у четвертому турі Семаківці з Глушковом розійшлись миром 4:4. Після чотирьох турів лідерство в групі за командою з Торговиці – в її активі

  У Третій підгрупі по 6 очок у двох турах взяли городенківські команди «Монкут» та «Городенка». Після чотирьох турів ці команди і ведуть лідерство в своїй підгрупі, маючи в активі по 9 очок та по одній грі в запасі.

  У Четвертій підгрупі лідерство завоював Чернятин, здобувши дві впевнені перемоги у третьому та четвертому турах (7:1, 4:1). В активі команди 9 очок та гра в запасі. Покищо жодного очка не завоювала команда з Сороків.

Переглядів: 567 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: