Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Червень » 1 » Чемпіонат району. 5 тур.
20:47
Чемпіонат району. 5 тур.

02 червня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 250 глядачів.

                                Яспіль 2- 3 Скали

Голи в Ясполя: Яремчук (з пенальті), Ярош.

Ясенів Пільний: Візінський (Цьомпела), Бучак, Муляк, Книгиницький, Сливка С., Савчук, Яремчук, Беньковський ( Никифорук ), Сливка М., (Лабач) , Перегінець, Ярош.

   На жаль, я не зміг бути на футболі, оскільки був на Випускному вечорі сина, але спілкувався після матчу з безпосередніми його учасниками. Отже, свої оцінки на хід і результат поєдинку дали капітан команди Іван Ярош, а також Андрій Яремчук, дмитро савчук та тренер Василь Книгиницький.

Ярош І.: "Без сумніву, прикро, що ми програли на своєму полі.Ще й на якому газоні! Після матчу в роздягальні команди панувала гробова тиша. Десь з годину після суддівського свистка не міг повірити у результат. Адже, думаю, ні в кого з уболівальників не повернеться язик сказати, що ми не старались. Боролись усі 90 хвилин. А причину поразки бачу тільки в одному - низька реалізація безлічі гольових моментів, які ми створили на футбольному полі. Ну і , звичайно, грати в захисті так не можна. Але звинувачувати лише захист чи воротарів було б не правильно . Програла ціла команда. Треба ще працювати над помилками. І хочу , як приклад. привести недавній матч чемпіонату Іспанії, який я дивився , "Сарагоса" - "Атлетік". На 84 хв. господарі відкрили рахунок і все йшло до перемоги. Але гості забивши на 89 хв., 90 хв. і в доданий час повезли додому перемогу - 3:1. Це - футбол. Він непередбачуваний. Не завжди перемагає сильніший. Думаю, ми не заслуговували на поразку, а Чортовець на перемогу. Але сталося так, як  сталося..."

Савчук Д.: " Ми кожної гри граєм іншим складом. Сьогодні  вийшли три чи чотири футболісти у старті, які взагалі вперше в цьому сезоні грали за команду. Може десь відчувалась незіграність, хоча ми контролювали хід поєдинку. Шкода, що на перших хвилинах пропустили. Може і це декого вибило з колії. Але нічого страшного не сталося. Вірю, що надалі має  бути все добре. Будем старатися".

Яремчук А.: " Ми домінували практично увесь матч, створили море гольових моментів, але підвела реалізація. Замість розгромного виграшу маєм прикрий програш. Ну, що скажеш? Думаю, треба усім опуститися на грішну землю і не хапати зірок з неба... Постійно відвідувати тренування і все буде добре. Звичайно, склад оновився більше як наполовину, адже багато хлопців немає, але навіть сьогоднішні "Скали" ми зобов`язані були перемагати тим складом, який маємо на сьогодні. Якщо чесно, я в шоці. Дотепер не можу повірити в те, що сталося"

Книгиницький В. :" Маєм те, що маєм... Як перемогла команда, то всі вітають, а програла, то винен в першу чергу тренер. Всі повинні зрозуміти, що для того, щоб досягнути якогось результату - повинен бути кістяк команди, стабільність. В перших іграх він вже вималювався, але хлопці поїхали на заробітки. Ми ж не професійна команда. Хіба я винен в тому. що кожної гри у нас різний склад? Думаю, сьогодні хлопці старалися і ніхто не може дорікнути їм у небажанні грати до кінця".

Юнаки - 4:0

Голи: Яремчук (2), Гордаш (2).
Переглядів: 1248 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 jsan  
j chorobčuk

15 Горобчик  
Ти шо молдован?

14 jsan  
tomuwo po ukrainski nevmiy

13 zik  
За решту не знаю. Як хочуть грати най приходять на треніровки і на 2 коло можна заявити. А чого ти пишеш не по українськи?

12 zik  
Гусін грає за юнаків хоч міг би грати за дорослих і не гірше. Ромко Матіїв поїхав і Меленчук Вася тоже.

11 jsan  
matiyv.husin.matiek .m.michaylik.c.hromnickiy.vizinskiy.c.melencuk.vasil.

10 Іван  
Коли я прийшов і увидів стартовий склад то зразу зрозумів шо буде тяжко. Коля сліва ніодного разу мяч не помацав . Шо це за футболіст такий. Най необіжається але слабо грає. Є хлопці сильніші.

9 Іван  
Якщо хочете ще раз програти то на ворота кладіть бартеза. Він з двох метрів може врятувати а з середини поля пропустити так як в Чернятині. Нема стабільності. думаю на воротах повинен стояти Цьомпела. Це не лиш моя думка а багатьох болільників.

8 Messi  
Хлопці деякі футболісти взагалі вже зірочку хапнули на треніровки не ходять і так далі. приходіть і шліфуйте то шо у грі не получається. Перегінцеви треба 20 разів на треніровках сам на сам виходити шоб знати як у грі діяти. а то ви приходите на треніровки просто покопати мяч і квадрат пограти. Один Сліва круги мотає ну ше Андрій і ярош. це взагалі не треніровка.

7 zik  
46 чоловік це разом юнаки і дорослі. Але мене турбує інше питання. Чого не заявлені хлопці які два роки назад стали чемпіонами району серед юнаків, а зараз дивляться футбол з трибун? А 4-5 чоловік можна було заявити.

6 jsan  
46 ČOLOVIK V ZAJVCI

5 футболіст  
ніякі відмазки. просто непідфартило.чортовець навіть на нічию не награв.але вітаю хлопців чортовецьких з перемогою. у футболі не завжди виграє сильніший.

4 jsan  
čortovec molodci jspil postojno na wos vidmazki may.

3 Фан  
Хлопці грати два тайми в одні ворота, не використати 5 виходів один на один і програти через дитячі помилки воротарів і захисту це ше треба вміти. Чортовецькі буквально хрестилися після матчу і казали що навіть не надіялись на нічию.

2 Адмін  
Хлопці, ви знаєте, що в неділю планувався тільки матч дорослих, але Чортовець відмовився грати тільки одним складом, мотивуючи це тим, що не будуть двічі наймати автобус . І тому , або грати в неділю, або у четвер, 13 червня. Враховуючи той факт. що ми вже пропустили один тур, тепер ще й цей би пропускали, тобто практично три тижні не мали ігрової практики. керівництвом команди було вирішено грати 2 червня.Про це повідомлено районну федерацію футболу. В заявці у нас 22 футболісти юнацького складу. Так що проблем зі складом не буде.

1 футболіст  
А чого завтра юнаки грають. так казали що у четвер. Завтра випускний вечір і не буде 6 футболістів. Бардак.

Ім`я *:
Email *:
Код *: