Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2017 » Квітень » 29 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 3 ТУР.
13:59
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 3 ТУР.

30 квітня 2017 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 200 глядачів.

                                   ЯСПІЛЬ 5 - 1 ФК СЕМЕНІВКА

Юнаки - 0:0

Голи: Струтинський, Никифорук (2), Савчук,  Савочка.

Ясенів Пільний: Візінський,  Келець, Беньковський, Никифорук ( Бондарук ), Карпушенко (Візінський Р.),  Матієк М., Струтинський, Савчук ( Візінський М.), Матієк П., Книгницький, Савочка.

     У третьому турі "Яспіль" в рідних стінах приймав ФК Семенівку, яка в попередньому турі мінімально обіграла чинних чемпіонів району. І треба сказати, що і в цій грі перед господарями постала досить збалансована і технічна команда. Перші хвилини зустрічі команди провели з розвідки, але вже до середини першого тайму почала вимальовуватися територіальна перевага господарів. Це, зрештою, і принесло перші плоди. Після чергової атаки "Ясполя" Книгницький пройшов лівим флангом і навісив у карний майданчик гостей, а Струтинський просто "розстріляв" головою ворота Семенівки - 1: 0. Господарі ще більше додали у швидкості і невдовзі зробили дубль. Після навісу Матієка гол-близнюк забив Никифорук. Під завісу першого тайму після затяжної атаки ясенівців легенда ясенівського футболу Савчук потужним ударом з 20 метрів забиває втретє.

    Другий тайм видався аналогічний першому. Господарі контролювали гру, гості ж небезпечно контратакувати. Численні глядачі "Парк-Арени" знову побачили три голи. Спочатку дубль оформив захисник господарів Никифорук, а потім гол престижу забили гості, реалізувавши вихід сам-на-сам. Але останню крапку в цій грі поставив молодий нападник господарів Савочка, забивши ефектний гол злету у дальній кут воріт. 

   Отже, цілком заслужена з видовищною грою перемога "Ясполя" , з голами на будь-який смак сподобалась глядачам. Це вселяє надію на красивий футбол наступної неділі. "Яспіль" поїде в гості до чинних чемпіонів з Чернятина, яких вже не може перемогти чотири сезони поспіль. Чи зуміють підопічні Петра Матієка зламати негативну тенденцію останніх років покаже гра наступної неділі. Отож, запрошуємо вболівальників до Чернятина на гру непримиренних суперників.

Переглядів: 621 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Адмін  
0

2 фанат  
Спасибі за фантастичну гру.

1 Адмін  
0
ФК Чортовець - ФК Топорівці 7-3 (7-1).
ФК "ОлКор" - ФК Корнів 2-0 (4-1).
ФК Чернятин - вихідний

Ім`я *:
Email *:
Код *: