Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2016 » Квітень » 29 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 3 ТУР.
13:47
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 3 ТУР.

03 травня 2016 року. Ясенів Пільний . Стадіон "Парк-Арена", 400 глядачів.

                                   1 - 0 

Суддя: Гайдаш Василь (Серафинці)

ГОЛ: Боднарук Петро (76 хв.)

Ясенів Пільний;Цьомпела, Муляк,  Беньковський (Карпушенко),  Заячківський М.І, Сливка (к), Никифорук, Боднарук,Струтинський,  Заячківський М. В., Ярош (Гордаш), Перегінець (Книгницький).

Запасні: Візінський, :

ЮНАКИ - 3:0

ІНШІ МАТЧІ 3 ТУРУ:


⚽ФК "Обрій" Чернятин - ФК "Зоря" Стрільче 5:1 (1:2)
⚽ФК "Перспектива" Рашків - ФК "Вихор" Тишківці 2:0 (2:0)
⚽ФК "Дружба" Колінки - ФК "Семенівка" 2:2 (7:2)
⚽ФК "Скали" Чортовець - ФК "ОлКОР" Олієво-Королівка 2:1 (1:3)
⚽ФК "Сороки" - ФК "Семаківці" 1:1 (0:7)
⚽ФК "Яспіль" Ясенів-Пільний - ФК "Єдність" Глушків 1:0 (3:0)
⚽ФК "Ураган" Воронів - ФК "Торговиця" 0:3 (1:2)

 

​                                                       ДОРОСЛІ:

                          ЮНАКИ:

Переглядів: 811 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 fanat  
Знаю що в Чернятині грають за гроші. Але там Барик фанат футболу і виділив 100 тис. з бюджету сільради на футбол. Інтересно скільки наша виділила.

15 Футболіст  
А походу є! Як що бути вірним!А чернят.. взагалі за гроші грають так що... PS: ходіть на стадіон і вболівати а футб.. будуть решта робити .Добре що взагалі внеділю є де вийти.

14 професор  
У Глушкові чи Чернятині нема тренерів але хлопці самі збираються серед тижня побігати. В нас від неділі до неділі.

13 St  
Бумбокс то затрависи збири команду проведи треніровку роскажи як треба грати!Склади состав і всьо буде чьотка!А якщо ні то просто втикай футбол!

12 stepannikiforuk90  
І як спитав тебе St нагадайте 100% гольвий момент глушкова, а то походу ми забули, нагадаєш?

11 stepannikiforuk90  
Хах чоловіче добрий ти що Реала з Барсу передивився, скажу таке береш форму виходиш на поле і показуєш яка гра має бути, а то язиком балтати всі вміють,як би немали бажання хлопці грати, вони би не боролися за перші місця, забили на футбол як інші так звані "любітелі футболу"....

10 Бумбокс  
Хлопці в чому ви мене тут звинувачуюте. Я двома руками за нормальний футбол у селі. Ми вже 2 роки перше місце в 1 колі, а закінчуєм 3-4. Для того, щоб був результат - потрібні треніровки. Хоча би 1-2 рази на тиждень. А то ви побігаєте пів тайму і вже пів команди треба нга руках носити. Не обіжайтесь, але це факт. Тепер про Матіїва. Коли він грав у центрі, то хоч якась гра є. А в неділю ми повністю програли центр поля.

9 FCDK  
Грають дійсно ті хто хоче грати, щей після свят, а інші ті яких називає Бумбокс "сильніші" сидять і п"ють горілку за горбом....Хіба Роман Матіїв не грав перші матчі? А зараз він просто не хоче грати.

8 St  
По перше ясно що не згідний з коментами тому що команда глушкова мала хоть 1 або 2 момента 100проц..?По друге внас грають ті хто мая бажаня, що мало раз підходили до нижче сказаних виконавців щоб грали я думаю що немало!А по третє чого їхати в глушків дивитися БУМБОКС ти сам написав що ми ще в сороків виграєм а далі в Чорт.. попадем то дь краще в глушків і втикай як чудаки мяч тримають без толку!

7 Бумбокс  
ШЕ ЦЕЇ НЕДІЛІ ДУМАЮ ВИГРАЄТЕ В СОРОКІВ. ПОДИВИМСЯ НА ДРУГУ НЕДІЛЮ СКІЛЬКИ В ЧОРТОВЦІ З ТАКОЮ ГРОЮ ПОЛУЧИТЕ.

6 Бумбокс  
St, а ти шо образився на коменти чи не згідний з ними? При чому тут їхати в Глушків і дивитись футбол? Я хочу на свою команду дивитись, а не на чужу. І хочу нормальний футбол дивитись. Наша ясенівська біда в тому , що грають не найсильніші, а такі собі клани у футболі. Той брат, той сват, А ТОЙ ДРУГ. А ТАКІ ФУТБОЛІСТИ ЯК іГОР ПЕТРІВСЬКИЙ,РОМКО МАТІЇВ, ЯКІ НА ГОЛОВУ СИЛЬНІШІ НАВІТЬ НЕ НА ЗАМІНІ. ОЦЕ ПРОБЛЕМА.

5 St  
По коментах читаю внас одні експерти футболу в селі.Перемога є мало,поразка херово ,то що треба? на другу неділю їдьти втикати футбол у глушків як пацани здорово грають.А ми будем результат добивати! smile smile smile smile smile

4 Бумбокс  
Якби не Петя Боднарук, який поборовся до кінця і смачно пробив під перекладину , то була би нічия. Хоча по грі Глушків дійсно заслужив кращого результату. Хлопці всі на ходу, а наших декого на тачках треба возити. Фізуха дуже слабенька. Ще з Сороками в неділю надіююсь переможем. А як підуть серйозніші команди, то буде абзац. І ще звертаюсь до дирекції стадіону. Чого не було музики? Таке свято, зійшлося море народу, а таке враження, що на похорон всі прийшли.

3 Стьопа  
Так Коля наробив шуму на полі так тримати молодецьці ... А що до футбола глушків був сильніший і спокійніший можна сказати що переграли а що до глушкова хлопці молоді

2 ***  
Федорович вийшов на заміну і наробив шороху у захисті Глушкова. Так має грати нападаючий. Взагалі якшо чесно гості краще виглядали. Не знаю шо ми маєм робити з сильнішими командами.

1 fanat  
інтересно чи гусін і андріящук будуть проти своїх грати. за ясенів нема кому грати вони честь глушкова захищають.

Ім`я *:
Email *:
Код *: