Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Травень » 11 » Чемпіонат району. 2 тур.
15:43
Чемпіонат району. 2 тур.
12 травня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 550 глядачів.

                                                           

                    Яспіль 2-2 Колос

Суддя: Данилюк Іван (Рашків)

Голи: Ярош (73 хв.), Матієк (80 хв.) - Грицюк (з пенальті, 6 хв.), Михайлюк (37 хв.)

Ясенів Пільний : Візінський (Цьомпела), Келець , Буджак (Сливка С.), Муляк , Михайлик (Бондарук) , Савчук (Книгиницький), Матієк,  Лабач (Матіїв) , Струтинський , Ярош , Яремчук (Перегінець).

Запасні: Сливка М.

Чернятин: Данилюк, Бурдега, Боднарчук, Григорів, Неміш, Грицюк В., Михайлюк, Грицюк Ю, Човганюк, Валовський, Олексин.

Запасні: Ілінський, Дем`янчук, Косменко, Боднарчук.

  Без сумніву, це був центральний матч другого туру. Великий футбол знову завітав до Ясенева Пільного. У цьому році "Яспіль" вперше грав на своєму полі. Ажіотажу грі додавало ще й те, що у четвер у рамках кубка району чернятинці вибили ясенівців із кубка. Тож господарі поля хотіли реабілітуватись перед своїми вболівальниками. 
      "Яспіль" вже з перших хвилин зустрічі захопив ініціативу і володів територіальною перевагою, але  на 6-й хвилині пропустив контратаку правим флангом і Струтинський сфолив у своєму карному майданчику. Суддя чітко вказав на "точку", яку Грицюк реалізував. Після цього гола гості перехопили ініціативу. Справжнім диригентом у складі "Колоса" був знаний у краї футболіст Роман Михайлюк, який вміло і бездоганно вів гру у центрі поля і саме після його пасів виникали гострі моменти біля воріт Візінського. Господарі були дещо деморалізовані таким розвитком подій, їм практично ніщо не вдавалось, помітно нервували, хоча теж мали декілька гострих моментів. Під завісу першого тайму  після навісу зі штрафного Михайлюк подвоює рахунок ударом головою. Це вже була вагома заявка на позитивний результат.
    У другому таймі господарі помітно додали, провели 6 замін і це значно оживило гру. Але м`яч вперто не хотів залітати в чернятинські ворота. Аж в середині другого тайму "Ясполю" вдалася швидка атака в центрі поля. Матієк ювелірним пасом вивів на ворота "Колоса" Яроша, тому назустріч кинувся Данилюк, і Іван майстерно перекинув м`яча через кіпера чернятинців. В останні хвилини господарі домінували, що призвело до ще одного гола. Після прострілу Муляка Матієк в один дотик відновив рівновагу в матчі. Вболівальники значно оживились і гнали своїх улюбленців вперед. Здавалось, що "яспільці" зможуть вирвати перемогу в даному матчі. Але ті 10 хвилин , що залишились до кінця матчу запам`ятались суддівськими помилками в обидві сторони. Отже, бойова нічия - 2:2
     Наступної неділі "Яспіль" зіграє на виїзді в Торговиці з місцевим "Покуттям". Гра обіцяє бути також напруженою та цікавою.``


Юнаки - 1:0
Гол: Яремчук Р. 

Інші результати 2 туру:

ЧОРТОВЕЦЬ — КОТИКІВКА  - 4:0 (5:1)
ВЕРБІВЦІ — ТОПОРІВЦІ - 1:1 (1:1)
СЕРАФИНЦІ — ЛУКА - 3:1 (1:1)
ОЛ.-КОРОЛІВКА — КОЛІНКИ - 3:3
ВОРОНІВ — СЕМЕНІВКА - 2:1 (0:3)
ТОРГОВИЦЯ — вих.
 

Турнірні таблиці після 2 туру:

                     Дорослі:

№ Команда            і    в   н   п  м`ячі   о

1. Каменяр                 ​2_​_​2_​_​0_​_​0_​_​9-​3_​_​6

2. Яспіль                    2_​_​1_​_​1_​_​0_​_​4-​3_​_​4

3. Стиль-проект       2_​_​1_​_​1_​_​0_​_​2-​1_​_​4

4. Скали            ​         2_​_​1_​_​0_​_​1_​_​4-​1_​_​3

5. Покуття                   1_​_​1_​_​0_​_​0_​_​2-​0_​_​3

6. Ураган Вор.           1__1__0__0__2:1__3

7. ФК Ол.-Королівка2__0__2__0__4-4__2

8. Ураган Вер.          ​2_​_​0_​_​2_​_​0_​_​3-​3_​_​2

9. ФК Семенівка      2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​2-​3_​_​1

10. Дністер                ​2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​3-​5_​_​1

11. Колос                   2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​2-​4_​_​1

12. ФК Колінки         ​2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​5-​9_​_​1

13. ФК Котиківка      2_​_​0_​_​0_​_​2_​_​1-​6_​_​0


                          Юнаки


1. Яспіль                   ​      2_​_​2_​_​0_​_​0_​_​6-​0_​_​6

2. Скали                          2_​_​2_​_​0_​_​0_​_​6-​1_​_​6

3. ФК Семенівка            2_​_​2_​_​0_​_​0_​_​5-​1_​_​6

4. Дністер                       2_​_​1_​_​1_​_​0_​_​4-​1_​_​4

5. Покуття                       1_​_​1_​_​0_​_​0_​_​5-​1_​_​3

6. ФК Колінки                 ​1_​_​1_​_​0_​_​0_​_​2-​0_​_​3

7. Стиль-проект            ​2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​1-​2_​_​1

8. Каменяр                     ​2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​1-​3_​_​1

9. Ураган Вер.               2_​_​0_​_​1_​_​1_​_​1-​4_​_​1

10. ФК Ол.-Королівка_1__0__0__1__1-2__0

11. Ураган Вор.             1__0__0__1__0:3__0

12. Колос                        ​2_​_​0_​_​0_​_​2_​_​1-​6_​_​0

13. ФК Котиківка           2_​_​0_​_​0_​_​2_​_​1-​10_​0


Переглядів: 1688 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 30
30 Lahm  
І ще можна: >Форум< >сезон 2013<

29 Lahm  
На www.h-sport.if.ua

28 Мишко  
Де можна подивитись на календар ігор?

27 Адмін  
Треба зареєструватись. Тоді не буде реклами.

26 фанат  
Адмін чому мені постійно вискакує реклама? Дуже незручно бо мішає.

25 Горобчик  
Пацани як там все спокійно? Я дивлюся шо у вас не лише з психікою а і з гумором не в порядку. Приїду в неділю в Торговицю перевірю шо ви за цей тиждень натренірувались. Вчора знаю Василь Іванович вас трохи поганяв.

24 Black Angel  
Адміне, дякую за похвалу та розуміння! Я була приємно вражена вашим коментарем... А стосовно того, що знайшлися й такі, які вас критикують, то нехай спочатку поставлять себе на ваше місце і спробують вести такий сайт, а вже потім обурюватись! Тим паче, що ви не зобов'язані цим займатися...

23 футболіст  
горобчику закрий свій клюв і не цвірінькай більше. ну якшо це rjkz горобец писав то все ясно він постійно на приколі. пропоную на це футболістам не звертати увагу.

22 Адмін  
Пропоную всім заспокоїтись (футболістам і вболівальникам) і рухатись далі. Адже футболісти захищають честь нашого села, а вболівальники повинні і зобов`язані їх підтримувати. Адже ми всі робимо спільну справу і представляємо Ясенів Пільний. Тільки разом, не звинувачуючи один одного ми зможемо досягнути результату. Я вірю в нашу команду і вірю в наших вболівальників. Готовий потиснути тобі руку, Black Angel, ти правильні речі говориш. На рахунок стадіону. Ми разом мусимо долучитись до того, щоб нарешті довести його до ладу. Скажу особисто за себе, що також по мірі можливості знаходжу вільний час і приходжу на стадіон, щоб чимось помогти, веду даний сайт, вношу якусь інформацію, щоб наші люди у світах могли прочитати як грає Ясенів у футбол. І, повірте, знаходяться деякі люди, які й мене критикують, здебільшого безпідставно, мовляв, не так написав чи не те написав. Навіть договорилися до того, що звинувачували мене в тому, що я ображав деяких футболістів, хоча ніколи собі таке за мету не ставлю. До чого я все це веду? Якщо ми будемо дивитися на те, що нам хтось щось говорить, а не будемо мати свої голови на плечах - ми ніколи не досягнемо результату. Отож, уперед. Усім бажаю лише успіхів!

21 st  
горобчик !!ати стакою пітримкою за своїх футболістів взагалі чого ходиш на футбол?у пробабин їдь там росказуй!людина яка делека від футболу взагалі щось ще хоче казати?я думаю чо ні !!

20 Black Angel  
І ще раз зазначу, що не потрібно нападати на наших футболістів! А якщо деяким вболівальникам не сидиться на трибунах, то це можна з легкістю виправити. Наприклад, прийти на стадіон в будь-який день і довести, що ви можете грати краще, ніж вони(якщо це й справді так). І якщо ви будете такі майстерні, то заодно і навчите - як треба грати. І на власному прикладі покажете, що робити, щоб в торбах м*ячі додому не возити...

19 yarik12v  
ну якщо ти хоть від когось краще заграєш тоді подумаємо чи треба тренируватись...а поки що розказувати не треба..хто як має грати..ви всі на словах герої..вийду в таку спеку і покажи клас...щоб нам було встидно...а тоді вже можеш щось казати..а так краще промовчати!!!!!!

18 горобчик  
пацани готуйте до Торговиці великі торби. Кожен получите по три м'ячі. Ви всі без винятку грали на область а перший тайм просто встидно дивитись. не обіжайтесь лиш але треніруватися ще треба багато.

17 Black Angel  
Ваня, поіменно нікого називати не буду, проте повір мені, що підтримка у вас є завжди! А особливо в тих, хто добре і результативно грає))

16 Black Angel  
Шева, безсумнівно всіх під одну гребінку рівняти ніхто не збирався, це було наведено просто для прикладу. Але погодьтесь, що все ж таки більшість ( я не кажу, що всі поголовно) старших чоловіків, які приходять на футбол беруть з собою не одну бутилочку пива, а флящину горілочки, так би мовити для "заряду", що вже через деякий час і виливається в оті образливі викрики із трибун, що ми й чули в неділю.

А стосовно психіки футболістів, то їх теж можна зрозуміти, адже повірте, нікому не приємно слухати в свій адрес якийсь бруд і нісенітниці, коли ти на полі, і досить зосереджений на грі, віддаєшся на повну і стараєшся вибороти перемогу із усіх сил, а тебе замість того, щоб підтримати, ще й обвинувачують в чомусь, бо, зрозуміло , що з трибуни кричати набагато легше, аніж бігати на полі при добрячій жарі! Я думаю, що багато-хто зі мною погодиться, що просто деякі люди не цінують те, що мають. Стадіон ремонтували і приводили в порядок самі футболісти, витрачають вони на це все теж свій особистий час і сили. А якщо логічно і здорово про все це подумати, то за що? За честь села, а не за отаку-от невдячність!!

15 yarik12v  
Знаю, що є...просто хочу почути хто саме за нас вболіває...

14 Шева  
Ось як описав даний матч Роман Барик:

«Прикре дежавю. Ясенів — Чернятин — 2:2(0:2). Вже вдруге за останній тиждень доля звела двох іменитих суперників, тепер вже в рамках ліги, і знову була зафіксована бойова нічия 2:2. Хоча цього разу для Чернятинців вона менш радісна, ніж попередня, адже практично до кінця другого тайму вони вели — 2:0. Перший м’яч було реалізовано з пенальті — після того, як гравець господарів збив правого хава гостей В. Грицюка. Його успішно реалізував Ю. Грицюк. Господарі після цього почали «огризатися» і створили біля воріт Чернятина неабияку «пожежу», та все ж шкіряний друг не залітав у ворота. А наприкінці першого тайму після вдалої подачі зі стандарту В. Валовського чудовий м’яч головою забив Р. Михайлюк, який допомагав команді в цьому матчі.

Здавалося б, у другому таймі нічого не передбачає небезпеки. Рівна гра, оборонна стратегія Чернятина з частими контрвипадами приносили бажаний результат. Та тут наступила, як кажуть, «чорна п’ятихвилинка», в якій Чернятин двічі пропускає через неузгоджені дії оборони і воротаря. Господарі на куражі понеслися забивати ще й третій м’яч та не судилося. Були моменти і в нас, та судилося нам, напевно, все ж розписати «мирову» вдруге. Зарано розслабились — це точно. А команді господарів респект за віддачу до останніх хвилин».

Як бачите, людина хоч молода, але розуміється у футболі і об`єктивно дивиться на речі.

13 Шева  
Звертаюсь до футболіста і всіх футболістів, які зараз захищають честь рідного Ясполя. Хлопці, у вас що психіка слаба чи що? Ще зовсім недавно я сам грав у футбол і вболівальники були не кращі, теж кричали, обзивали і т.д. Але я ніколи, чуєте НІКОЛИ навіть не звертав увагу на них, а просто грав у своє задоволення. Отак і вам раджу робити. На рахунок вболівальників старшого покоління скажу, що не всі там кричать і сидять напідпитку. Є дійсно щирі вболівальники, які прийшли подивитись футбол і повболівати за свою команду, так що під одну гребінку не потрібно всіх рівняти. А на ідіотів не звертайте увагу. Це моя вам порада.

12 Black Angel  
Іване Сергійовичу, невже Ви вважаєте, що в нашому мальовничому селі немає красивих дівчат? Багатьом, наприклад, сподобався Ваш феєричний гол на 73 хвилині, цього напруженого матчу!

11 yarik12v  
Хочу почути імена цих дівчат?)

10 Black Angel  
Футболісте, стосовно того, що наші деякі вболівальники не виховані і капають на мозги - то це так. Але є чимало вболівальників, які своєю присутністю не те що підтримують наших футболістів, але й заохочують їх до перемоги - наприклад,дівчата!) Адже приємно спостерігати, коли тебе підтримує не тільки старше покоління(і те напідпитку), але й симпатичні дівчата))

9 ФУТБОЛІСТ  
Наші деякі болільники невиховані люди. замість того шоб підтримати команду вони починають діяти на психіку кричать так як шалені.

8 zik  
Хлопці футболісти не обіжайтеся але фізуха у вас слабенька. За винятком пару чоловік. Так шо треба на треніровках пахати а не пиво під дівов пити. Якшо ви такі сильні як балакаїте на словах докажіт це в Торговици в неділю.

7 ПАТРІОТ  
особливо хотілося би відмітити ветеранів команди П Матієка та В Книгницького які як завжди на висоті-молодь учіться.Щоб пішла гра треба було зробити 6 замін виходить що основа вийшла коли горіли.Є притензії до деяких гравців-думаю тренер вирішить це питання.Успіхів у чемпіонаті.І памятати-що ми Ясенів.

6 ПАТРІОТ  
З кращої сторони проявили себе як завжди С.Струтинський який завжди у формі В Перегінець якого сьгодні просто було невпізнати-боротьба за кожен мяч-так тримати і звичайно багато працювати.В Ярош як завжди націлений на гол -похвально для нападника.

5 ПАТРІОТ  
матч який викликав більше запитань ніж відповідей.Невже треба вийти на поле тренеру і іншим запасним щоб пішла гра.Може-цеіє основа..

4 ПАТРІОТ  
хороший і напружений матч.

3 Адмін  
Зараз готую звіт.

2 Адмін  
Іване, на жаль, через технічні проблеми в онлайн режимі вдалося тільки закидати результат та авторів голів.

1 іванБ  
а де та онлайн трансляція

Ім`я *:
Email *:
Код *: