Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Травень » 4 » Чемпіонат району. 2 тур.
08:12
Чемпіонат району. 2 тур.
06 травня 2012 року. Вербівці. Стадіон "Колос".

                     Ураган 2-0 Яспіль-2
Юнаки - 8:1
Переглядів: 1028 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 yasen  
Про події на вербівському стадіоні під час матчу Ураган - Яспіль-2 можна подивитись за такою адресою - http://youtu.be/rVdj41pyJr4

5 zik  
З такими розкладами як це вчора у Вербівцях то взагалі непотрібно цього футболу. Хочу спитати хто організовував і хто керує у нас в селі районним футболом? Якщо вже в Ясеневі нема чим відвезти людей на футбол, а в селі 500 машин і 40 бусів, то краще взагалі не грати. Як це називається, що юнаки не мають чим їхати з Вербівців додому. а стоять разом з головою сільради на вербівській дорозі, а потім опівночі йдуть з Городенки пішки додому? Щодо самого футболу, то це взагалі окрема тема. Якщо ми вже програєм від Сороків і Вербівців з астрономічними рахунками, то про такі села як Чернятин, Чортовець, Вільхівці і інші можна забути. Там накопають зо два десятки.

4 messi  
Хто його бив ти шо ідіот? Просто попросили його аби відійшов від воріт на 5 метрів а то він стояв і дув у дудку прямо під воротами і заважав нашому воротареві. Сів би собі на лавку і дув собі скільки влізе.

3 Verbivci  
Sluxaj ta vy jaspil perwi po4aly netreba bulo byty malogo vbolivalnyka jakomu 13 ROKIV!

2 messi  
Вербівці дикуни. Це антифутбол. Вболівальники господарів били гостей. Матч до кінця через безпорядки на стадіоні було зупинено. Такі дикі села нема що пускати грати на район. Одного ясенівського хлопця набили так шо той попав до лікарні. Завтра буде цим фактом займатись міліція.

1 ваня  
у газеті край написано шо ми граєм дома з вербівцями але дома грає і яспіль у неділю

Ім`я *:
Email *:
Код *: