Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Жовтень » 26 » Чемпіонат району. 26 тур
15:00
Чемпіонат району. 26 тур
27 жовтня 2013 року. Топорівці. Стадіон "Арена Стиль-проект", 150 глядачів.

                       Стиль -Проект 1-1 Яспіль

Суддя: Ганущак Василь (Чернятин)

Голи: Мохорук (75 хв. з пенальті) - Струтинський (29 хв.)
————————————————————————————————
U-18 - 1:3 Голи в "Ясполя" - Гордаш (2), Буджак.
————————————————————————————————
     Це був останній матч в цьому футбольному сезоні. У Топорівцях "Яспіль" екзаменував місцевий "Стиль-роект". Гра проходила за повної ігрової і територіальної гри гостей, але задовільнились команди лише нічиєю.  У першому таймі свою перевагу над суперником ясенівці реалізували з кутового удару, після подачі якого Струтинський чітко головою забиває "англійський" гол. Здавалось, що після цього голи просто мають "посипатись", в чому навіть не сумнівались місцеві вболівальники, які весь час говорили між собою, мовляв "Ясенів дав 10 голів Луці, а нам би хоч 5 і буде". Взагалі за грою все так і виглядало, але наші нападники тринькали раз-за-разом зручні нагоди. І як виявилось потім, до такої гри пристосувались топорівчани, і проводили швидкі контратаки. Могли господарі двічі засмучувати наших голкіперів, якби реалізували виходи віч-на-віч спочатку з Цьомпелою, а в другому таймі з Візінським. "Яспіль" теж просто зобов`язаний був забивати після штрафного удару метрів з 20-ти. Струтинський потужно пробиває, воротар відбиває прямо перед собою і Василь Перегінець, який першим встигає на добивання,  примудряється з трьох метрів не влучити у порожні ворота. За 15 хвилин до закінчення зустрічі Ганущак ставить  пенальті, який чітко реалізує Мохорук. Отже, сусідська нічия, яка вже абсолютно нічого невирішувала у плані турнірної таблиці.
          Юнаки довели свою перевагу над топорівськими однолітками - 3:1. Два голи на рахунку кращого бомбардира чемпіонату - Андрія Гордаша (загалом 27 м`ячів у сезоні).
           Після матчу на "Парк-Арені" відбулось закінчення сезону. Керівництво команди і футболісти обговорювали жваво даний сезон. а також поділилися своїми планами щодо майбутнього. Президент клубу Степан Степанович Чижевський, який першим узяв слово, подякував всім за проведений сезон, при цьому нагадавши, що завдання, яке було поставлене перед командою перед початком сезону - а це перше місце - не виконано. Залишилось більше запитань, ніж відповідей. Якою буде команда наступного року - поки важко сказати, але в словах відчувалась думка про те, що , можливо, "Яспіль" знову вийде на обласну арену... Тренер команди теж у своєму виступі подякував футболістам  за сезон і добровільно весь тренерський склад подав у відставку. Тож місце вакантне.
           Як наразі складеться доля нашої команди вже будемо знати ближче до наступної весни. А в цьому сезоні ще має розігруватись Кубок Лукеника, і наша команда запрошена на нього. Тож, до зустрічі на футбольних полях.
Переглядів: 758 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 Футболіст  
У наш час всі хочуть грати за гроші або за якусь вигоду, тому і таке ставлення до цього футболу. А що хіба хдопцям заборонено ходити на весілля, чи що. Фанат ти щось дурне говориш не в тему.

11 Чемпіон  
Ясенів товариську гру зіграти не хочете в неділю?

10 Фанат  
Мессі я з тобою згідний. Але тут є ше одне але. Якшо навіть хлопці і не на заробітках усі до ранку на весіллі гуляють. Бо у дружбах або колєга жениться. От і приїхали під мухою грати в Серафинці. Якшо би був алкотест то до гри може 2-3 допустили. Нема серйозності ніякої.

9 Messi  
Патріот ти помилився. 9 виграшів підряд. Але не це головне. В нас просто не було стабільного складу протягом всього сезону. Всі у роз'їздах.

8 патріот  
Наскільки я памятаю після попандоса від Чортівця Василь Іванович сам картки кинув і комусь треба було займатись командою.Після чого було 8 перемог підряд це не заслуга тренера а заслуга команди яка зібралася і відограла сезон на свому рівні.А для директора стадіону достатньо і одної посади правда не дуже вдячна ця посада.

7 Мишко  
Така талановита людина як наш тренер краще би був на одній посаді. Це директор стадіону. Він там мастак, а як тренер то це не його робота. Це не в обіду Дімі сказано.Просто Василь Іванович проводив з командою 2 рази треніровки в тиждень і був результат. А Діма провів може 2 треніровки всього. Моя думка не треба було Чижевському після програшу дома від Чортівця міняти тренера. Луческу мільйони получає від Ахметова і 4 штуки попав від Баєра, але нічо працює чоловік.

6 yasen  
Але ми виграли від команди яка зайняла перше місце, гггг

5 ггггг  
Пацани про яку область ви говорите? Ви не можете виграти в команди яка йде в чемпіонаті району на останньому місці і має всього 11 очок. Сміх тай годі.

4 zik  
Щодо вчорашньої гри то ніби все під контролем тримали, а реалізації як не було раніше так і нема. Дуже сподобалась гра Струтинського, Матіїва і Семаки. Розчарували захисники.

3 zik  
Чув шо нашим тренером цікавиться ше Хвалибога...

2 патріот  
У світовій практиці команда яка не виконує завдання президента тренер автоматично іде у відставку -це вам не Динамо Київ.Що і зробив тренер Ясполя-чекає на крок Блохіна.Президент клубу подякував тренеру за його плідну роботу і намітив плани на майбутнє.Дуже жаль що у цих планах президента не знайшлося місця такому талановитому неординарному тренеру який завжди душею уболівав за рідне село.Бог йому суддя.Я думаю ця талановита людина не залииться без роботи.

1 горобчик  
Чув шо нашим тренером цікавиться Олкор і ФК Семенівка.

Ім`я *:
Email *:
Код *: