Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2013 » Вересень » 27 » Чемпіонат району. 21 тур.
11:44
Чемпіонат району. 21 тур.
27 вересня 2013 року. Ясенів Пільний. Стадіон " Парк-Арена ", 150 глядачів.

                   Яспіль 5-1 Олкор

Суддя: Шокалюк Василь.

Голи:  Перегінець (23, 57 хв.), Яремчук (42 хв.), Цьомпела (67 хв. - з пенальті), Книгиницький (90+2 хв.)- Койляк (27 хв.).
—————————————————————————
U-18 - 3:0 Голи: Гордаш (2). Струтинський.
—————————————————————————
  Ясенів Пільний: Цьомпела, Муляк, Келець,Буджак Т., Сливка, Візінський, Савчук, Яремчук, Матіїв (Лабач), Буджак С. (Книгиницький), Перегінець.

Запасні: Петрівський, Клочаний, Бондарук.

Олієво-Королівка: Празник, Гром`як, Попович, Лукинів, Саїк, Шинкарук, Прокопчук, Чорнописький, Липко, Койляк, Романів.

Запасні: Харук, Богдан, Пиріг, Зубко.

   Після більш як місячної перерви великий футбол знову завітав на "Парк-Арену". "Яспіль" приймав королівський "Олкор". Незважаючи на становище в турнірній таблиці, до Ясенева приїхала досить мобільна команда, яка вміє грати у футбол. Це визнали всі після закінчення зустрічі. Мабуть, молодим хлопцям ще не вистачає досвіду. Господарі поля, як кажуть, на класі обіграли молодих королівчан. Дублем відзначився Василь Перегінець. Та по одному голу на свій рахунок записали Андрій Яремчук, воротар Василь Цьомпела, який чітко реалізував пенальті, а в доданий арбітром час чудо-гол забив ветеран команди, який вийшов на заміну - Василь Книгиницьки, який метрів з двадцяти пробив і м`яч від перекладини стукнувся об землю і залетів у ворота. Ще варто в цьому матчі згадати велику нереалізацію створених голевих моментів. Тільки 8 виходів віч-на-віч створили господарі поля, але реалізація знову підводить наших нападників...
Переглядів: 787 | Додав: Адмін | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 6
6 Lahm  
Ураган Воронів" Яспіль 2-2 юнаки

5 Футболіст  
Адмін додай ще один гол Андрій Яремчук забив.

4 Фанат  
Патріот поїзд уже поїхав. Ми в 2 колі вже маєм 4 програші проти одного в 1 колі. Розтринькали ми очки з тими командами де повинні були вигравати. Це з Торговицею і Чортовцем. Але в нас стара проблема це страшна нереалізація створених моментів. От і в матчі з Королівкою ми нереалізували 8 виходів один на один.

3 Lahm  
Яспіль-олкор 3-0 юнаки

2 ПАТРІОТ  
Яспіль набирає оберти.Команда омолоджується з кожним туром -це приємно і це на тому фоні що відсутьній основний нападник І Ярош...Що можна побажати.З основними суперниками зіграли.Не губити очки зіграти у своє задоволення і здобути максимум очок.Вперед Яспіль.

1 горобчик  
Яспіль уперед!

Ім`я *:
Email *:
Код *: