Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Серпень » 24 » Чемпіонат району. 17 тур.
21:26
Чемпіонат району. 17 тур.
26 серпня 2012 року. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 200 глядачів.

                   "Яспіль-2" 3 - 1 "Ураган"

Суддя: Ничик Володимир (Городенка)

Голи: Ярош (2), Сливка - Максимів.

Ясенів Пільний:  Візінський, Муляк, Заячківський М.І., Буджак, Бондарук, Струтинський, Книгницький, Заячківський М. В., Сливка, Громницький, Ярош.

Запасні: Беньковський, Кучма, Бучак, Чупрун, Келець, Семака.

Воронів: Гурак, Щербенюк, Андрухович, Дідик, Максимів, Сенюк, Жичицький, Назарук, Петрів, Павленюк, Максимів М.

Запасні: Чикур, Петрів М.

      На правах господарів ясенівці з перших хвилин зустрічі дали зрозуміти, хто справжній господар і на футбольному полі. Хоча зустріч і проходила за неймовірної спеки, але матч тривав у досить високому темпі. Господарі поля володіли ігровою і територіальною перевагою протягом усієї зустрічі, але й "Ураган" зовсім не був хлопчиками для биття, а навпаки постав відлагодженою і збалансованою у всіх ланках командою. Свою ігрову перевагу "Яспільці" матереалізували під кінець першого тайму. Спочатку Струтинський навісив зі штрафного у карний майданчик воронівців, захисники відбили м`яч. Його підхопив ветеран ясенівців Книгницький і ювелірним пасом вивів на побачення з воротарем "Урагану" Гураком нападника "Ясполя" Яроша. Іван пробив щосили в кут і вивів свою команду уперед. За мінімальної переваги команди пішли відпочивати. У другому таймі  гра була більш видовищною і багатшою на голеві моменти. Глядачі побачили ще три голи у воротах суперників. Спочатку Сливка скористався пасом все того ж Книгницького і пробив у ближній кут, подвоївши рахунок. Це вже була вагома заявка на перемогу, але на досягнутому господарі не зупинились і за 10 хвилин до кінця матчу Ярош оформлює дубль красивим ударом у дальній кут воріт. Захопившись атаками, ясенівці пропустили швидку контратаку "Урагану" і Муляк сфолив у власному карному, за що суддя справедливо вказав на "точку", яку чітко реалізував Максимів. Отже, 3:1 - цілком заслужена перемога "Ясполя-2". Свій наступний матч наша команда мала б зіграти у вівторок проти Сороків, але оскільки Сороки знялися, то нашій команді автоматично зарахують технічну перемогу. 

Юнаки - 4:1.

Відео можна подивитись за адресою: http://youtu.be/mHTN8j_PG48


Переглядів: 815 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 16
16 001  
Що організовують? Треба чесно визнати: стадіон приупадає. Якби не пару ентузіастів, то як пише патріот, що бур'яни були би вже до вух. То невже не можна в сільраді ввести посаду завспорта? Скажіть для чого нам у дитсадку аж 2 сторожі, які фінансуються з бюджету сільради? То на це гроші є, а на завспорта нема. Сором від такого керівництва. А тому пасуться корови і кози на футбольному полі. Маєм те, що маєм.

15 search  
пацани неліниві організовуют!001 ати небалакай а давай організовуй.Балакати всі вміють

14 Та-ну-на  
Просто пацини вже зігралися і з закордону вернулися!а з ясполя грають за пробій доводжу довідома!
А шо Воронів негодин змиритися з поразкою?Непериживайте тепер буде із кожним так .

13 fc uragan  
Інтересно як це Ясенів усім попадав а тут у всіх почав вигравати. Скажіть прямо шо з Ясполя набрали проти Воронова. У нас грала не така команда не ті граки.

12 Небайдужий  
І ще прошу нашу владу і підприємців поїхати до Чернятина і подивитись як там обгородили стадіон і робиться ремонт і брати приклад для наслідування.

11 Небайдужий  
Повністю згідний з патріотом. Ми всі разом маєм прикласти руки до стадіону якщо ми хочемо, щоб щось там було. Але думаю якщо у криниці нема води, то міг би її орендатор Мандрик привезти. Йому сільрада надала у оренду частину парку ще на 25 років, а він крім незаконної торгівлі там нічого не робить.

10 патріот  
Команді успіхів в сезоні болільникам допомагати команді а нам разом працювати на свій стадіон щоб не було за нього встидно.

9 патріот  
Так що треба закочувати рукави і працювати а не приходити за пів години до футболу і питатися чого того обо того немає .Якщо хочем бути не гірші других сіл то кожен має спитатися себе що я зробив для цього стадіону.

8 патріот  
А нащот води то криниця уже 2 місяці суха так якщо в команди є бажання то хлопці молоді і не дурні можуть організувати собі воду або хтось з Стецеви прийде і закачає воду.

7 патріот  
Стадіон на балансі сільради виберіть завспорта платіть гроші і буде кого спитати і за воду і за порядок інакше бардак буде завжди.Якби не пару ентузіастів в селі то стадіон давно би заріс травою по вуха.

6 патріот  
Молодець

5 Футболіст  
Про шо ти говориш 001. У нас навіть води нема кому закачати аби можна було помитися у таку спеку. Незнаю нащо табло поставили для краси чи шо? Бардак повний. Граєм у якій є формі навіть однакового комплекту нема. Нікому не потрібний футбол у Ясенові крім самих ентузіастів.

4 001  
Гол красивий. Добре було би якби матчі знімались, а потім закидати на сайт гострі моменти та голи.

3 Мишко  
Просто чудова і красива гра у виконанні обох команд. Не розумію як у таку спеку можно грати у такому темпі. У нашій команді всі зіграли чудово але виділив би Струтинського і Яроша. Струцик взагалі лівий фланг весь тягнув. Удачі надалі. Нарешті виходим з прірви.

2 yasen  
Дорослі - 2:0. Голи - Ярош, Сливка. Триває 2-й тайм.

1 yasen  
4:1. Матч закінчено.

Ім`я *:
Email *:
Код *: