Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Липень » 23 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 14 ТУР.
06:21
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 14 ТУР.

26 ЛИПНЯ. ЧОРТОВЕЦЬ. СТАДІОН "МРІЯ", 250 глядачів.

                       "СКАЛИ" 3 - 0 "ЯСПІЛЬ"

 СУДДЯ: БОЙКІВ ІВАН (ГЛУШКІВ)

  ЯСЕНІВ ПІЛЬНИЙ: ВІЗІНСЬКИЙ СТЕПАН (ЦЬОМПЕЛА ВАСИЛЬ), ЗАЯЧКІВСЬКИЙ МИХ. МИХ., МАТІЄК МИКОЛА, ЗАЯЧКІВСЬКИЙ МИХ. ІВ., СЛИВКА СТЕПАН, СТРУТИНСЬКИЙ СТЕПАН, БУДЖАК ТАРАС, МАТІЄК ПЕТРО, ПЕРЕГІНЕЦЬ ВАСИЛЬ, ВІЗІНСЬКИЙ МИКОЛА, ЯРОШ ІВАН.

 ЮНАКИ - 6:0

 ІНШІ РЕЗУЛЬТАТИ: ОЛКОР - ФК ТОРГОВИЦЯ - 5:4, ОБРІЙ - ФК РАШКІВ - 1:0, КОЛОС - СТИЛЬ-ПРОЕКТ - 7:0, ВИХОР - ФК СЕМЕНІВКА - 1:0, ГЕЛІОС - ФК СТРІЛЬЧЕ - 1:1, ДРУЖБА - УРАГАН - 4:1.

Переглядів: 852 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 19
19 нападник  
якщо не будуть карати за не вихід на другий тайм то ніхто нікому більше пяти голів не зябє при пяти забитих голах команди почнуть сходити споля! а про бокових арбітрів то тут напевно винна система без арбітра в чорному на бровці порядку небуде,бардак без кінця від цього страдають всі команди які грають на виїзді1

18 Бумбокс  
А деякі чортовецькі або не були на футболі або на морозі коли кажут шо Ясенів без моментів. При рахунку 0:0 Яспіль не реалізував два виходи сам на сам. А потім чортовецький боковий 2 офсайди пропустив, причому явні. Але нічо хай потішаться трохи.

17 Бумбокс  
Ясенівські юнаки і не мажори і не слабаки. Просто фраєра яким зірочка впала на плечі. Підозрюю шо в 2 колі наберуть ноль очок. Команди вже нема і всі порозбігались хто куда.

16 нападник  
За не вихід на другий тайм потрібно знімати очки!!! мажори чи слабаки Ясенівські???

15 Футболіст  
Хочу відповісти чортовецьким хлопцям. Ми не кажем шо нас засудив головний суддя. Бойків взагалі найкращий уддя району. Ваш боковий клоун і судив в одну сторону. Два голи з положення позагрою. Сто процентів. Ми йому говорим це а він матом на нас і каже шоб ми закрили їб....ло. Дуже культуоний до всього. А взагалі футбол був нормальний. Суперники гідні один одного.

14 yasen  
Ніхто нікого не ображає. В нас практично цілої команди нема, які час від часу грали минулого року. Пацани в роз'їздах. Напишу склад: Келець (Рашків), Михайлик (Глушків), Клочаний (Чернятин), Савчук, Чупрун, Гордаш, Матіїв, Візінський Р., Яремчук. Всіх і не перерахуєш.

13 ФК "Скали" Чортовець!!!  
Чортовець на друге коло заявив тільки одного Миколу Ковцуна (хребта), всі інші пацани грали від початку сезону, тому писати зараз про трьох пацанів із Франківська і ще про когось немає сенсу і просто смішно. Всі пацани молоді і всі із села.

Про гру розказувати що суддя засудив вас чи щось подібне тож не варто, адже "Яспіль" майже без моментів... Ми більше створили і своє забили.

Я не хочу когось критикувати чи когось величати. Я за красивий футбол.

12 Олег  
Чортовец зараз підсилився дуже хоч Ясенів мені сподобався більше по грі, але створили менше гольових моментів ніж господарі. На рахунок положення то може і була, але помиляються і не на такому рівні. Головне шо був красивий і видовищний футбол який сподобався болільникам.

11 Фанат  
Про юнаків я мовчу, ясенівська команда розпалась, всі порозбігались по інших командах.

10 Фанат  
Фінт то вам торба і ганьба! Два голи дорослих з 2метрового положення. Боковий взагалі придурок який не розуміється у футболі. Рука в ґіпсі певно перед цим у Марата був. Заявили купу людей і так позорно вигравати це сміхота.

9 Бумбокс  
Інтересно це лиш на нас цей склад заявили чортовецькі чи до кінця сезону. Подивимось дальше. А юнаки наші це абзац. Краще заявити хлопчиків з другого класу було ніж цих фраєрів які порозбігались і не хочуть грати.

8 фінт  
Торба пацани сушіт весла.

7 Василь  
Кажуть що Чортовець спеціально на цей матч дозаявив трьох хлопців з Франківська. Але я вірю в нашу команду і чекаю на позитивний результат.

6 Амерікен бойс  
Ажіотаж навколо матчу буде сильний. Думаю шо буде гарний і видовищний футбол. Бажаю Ясполю перемоги!!! Пацани я завтра зранку встаю і маю добрі новини тут почитати. Не підведіть своїх вболівальників із Америки!

5 фінт  
Дивіться аби ви не розібились самі до тої скали завтра.

4 Фанат  
Ми не хочем їсти ми не хочем пити. Ми лиш хочем в Чортівці Скали розвалити...

3 Бумбокс  
Як би не закінчилась гра навряд чи Чортовець заб'є 7 сухих м'ячів як ми їм у 1 колі. Болільники надіються на видовищний футбол.

2 yasen  
Ясенів це не Торговиця. Скоріше ви візьміть з собою мило. Чорта боятись в ліс не ходити... Ми їдем до вас перемагати.

1 фінт  
пацани беріт в чортовец мило, получити не менше як торговиці.скали вам наб'ют скільки треба.

Ім`я *:
Email *:
Код *: