Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Липень » 18 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 13 ТУР.
12:00
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 13 ТУР.

 


"" ""

ВИХОР 1:3 ЯСПІЛЬ; ГОЛИ: ПЕРЕГІНЕЦЬ (3); ЮНАКИ - 2;1. ГОЛ: БОДНАРУК. 
Ось і завершилось перше коло чемпіонату Городенківського району. Та навіть зараз дуже важко передбачити, як чемпіона, так і команд, які опиняться на призових місцях. 
Наш чемпіонат став нагадувати англійський - дуже багато хороших
команд, і важко сказати, хто коли виграє. В нашому чемпіонаті такого давно не було і від того він стає лише цікавішим.
В останньому турі, Яспіль відправився в Тишківці. Наша команда знаходилася на другому місці (всього 2 очка від лідера турніру). Тишківці ж посідали восьме місце, але не дооцінювати їх не варто.
Хоч Тишківцям і важко буде наздогнати лідерів, гра всерівно обіцяла бути дуже важкою, адже ніхто не хоче програвати дома, а нам потрібна була тільки перемога. Що врешті й сталося. Хет-трик Василя Перегінця, і розгромний програш лідера Торговиці у Чортівці - 8:1, вивели нашу команду у одноосібні лідери. А Перегінець, забивши 23 голи, надалі очолює список бомбардирів.
Цього року в Ясполя дуже погана статистика виїзних матчів до останнього туру: всього 1 перемога 2 нічиї і 2 поразки. Тож надіємось, ця смуга неудач зупиниться, і наша команда додасть в список ще одну перемогу. Так і сталось.
На жаль, в минулому матчі з Колінками було травмовано двох основних гравців, які не зможуть вийти в неділю. Захисник Карпушенко Василь і півзахисник Візінський Роман.
Бажаємо їм швидкого виздоровлення! А команді знову прийдеться робити зміни в складі, але це вже не перший раз тому повинні справитись з цією проблемою.
На жаль, відверто розчарували юнаки. Програли від аутсайдера, який до цього матчу мав нуль у графі перемоги і різницю м'ячів мінус 40. Ще й до того половину другого тайму грали в чисельній перевазі, бо був вилучений гравець "Вихора". Але наші юнаки не лише не забили пенальті, але примудрились пропустити гол. Висновки самі напрошуються. Та й склад команди якийсь останнім часом не зрозумілий. Багато основних гравців відсутні. Єдина втіха, що наш гравець Петро Боднарук забив у першому колі 35 м'ячів у чемпіонаті і один у кубку, і очолює список бомбардирів, залишивши далеко позаду інших переслідувачів.
--------------------------------------------------- ІНШІ МАТЧІ:
Стиль Проект "Топорівці" - ФК Котиківка - 7:0 (6:2) 
Колос "Чернятин - "Ураган "Воронів - 6:1 (7:1)"
ФК Колінки - ФК Семенівка - 1:5 (1:1) 
ФК Чортовець - ФК Торговиця 8:1 (юнаки - 5:1) 
ФК Олієво-Королівка - ФК Рашків 0 : 3 (1:3)
ФК Глушків - ФК Стрільче - 4:3 (2:4)

 
br />
Переглядів: 682 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 yasen  
Бумбокс зайди на сайт УЄФА.

7 Бумбокс  
Yasen відки така інформація в тебе чи це просто гон?

6 Футболіст  
Це всьо несерйозно. Команда юнаків розпадається на очах, хто коли хоче грая, хто хоче взагалі не приходит на ігри. Савочка певно вже зірочку хапнув і уявив себе зірков світового футболу. Шкода шо Петя іде від нас. Ше одна втрата. Ще як пару відпаде то небуде кому 2 коло догравати.

5 yasen  
З неофіційних джерел стало відомо що кращий бомбардир юнаків Петя Боднарук покидає Яспіль і переходить у вільховецьку "Чайку". Наразі сума трансферу не повідомляється. biggrin

4 Амерікен бойс  
Вітаю пацани!!! Так тримати!!! З лідерами ми граєм у 2 колі всі матчі дома, лиш їдем у Рашків. Так шо все в наших руках.

3 бумбокс  
І ще маєм двох бомбардирів . Вася Перегінець забив 23 голи в 1 колі, а Петя Боднарук 35 голів. biggrin tongue tongue

2 бумбокс  
Єдина утіха шо ми дорослими вийшли на 1 місце. biggrin

1 бумбокс  
Це дурдом а малі як примудрилися програти? wacko

Ім`я *:
Email *:
Код *: