Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2015 » Липень » 1 » ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 11 ТУР.
08:46
ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ. 11 ТУР.

"КОЛОС" 3-1 "ЯСПІЛЬ"

5 липня ми знову матимемо змогу насолодитись матчем двох сильних футбольних команд нашого району. Цього разу нашому Ясполю протистоятиме команда з Чернятина. 
Команда Чернятин є досить сильною, хоч минулого тижня і програла в матчі з Торговицею з рахунком 3-0. Яспіль ж минулого тижня виборов перемогу над Топорівцями (3-1). Команді ця перемога далася не дуже легко, та надіємось, за цю неділю команда розбере свої помилки і вже наступного матчу покаже кращий футбол ніж був. Змін в складі не буде, травм і червоних карточок не було, правда в село прибуло підсилення для команди - Петро та Микола Матієки, тож їх ми, можливо, теж побачимо на полі вже цього тижня. 
Нагадаємо, що Яспіль зараз знаходиться на другому місці з результатом у 23 очки. Досить непогано тримаємся в турнірній таблиці, та якщо програємо цю гру, а Торговиця і Рашків виграють, то опинимось аж на четвертому. Та у випадку якщо виграємо, а Торговиця програє, то будемо тішитись з першого місця. Тож матч обіцяє бути цікавим, адже перемога нам дійсно потрібна. Тож приїзжайте в неділю підтримати наших хлопців. 
На жаль, гра відбудеться на полі суперника, та Чернятин не так вже й далеко. Синоптики обіцяють до 30С, тож запасайтесь холодним квасом та хорошим настроєм і го на матч вболівати за Яспіль!
-----------------------------------------------------------------------------
Інші Матчі:
Ураган "Воронів" - ФК Котиківка 
Стиль Проект "Топорівці" - ФК Семенівка 
ФК Колінки - ФК Торговиця 
Вихор Тишківці - ФК Рашків
ФК Чортовець - ФК Стрільче
ФК Олієво-Королівка - ФК Глушків

Переглядів: 762 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
10 Бумбокс  
В нас гол забив Матієк Петро

9 Андрій  
Хто в нас гол забив?

8 yasen96  
Якщо Чернятин другим складом грав,то Ясенів четвертим. В нас нема постійного стабільного складу, так як в інших команд. Тому граєм тими футболістами , що є.

7 Колос  
Ясенів слабо грая, Чернятин другим складом вас прибив. Підтреніруйтесь пацани трохи.

6 Адмін  
0
Юнаки так і завершили матч 1:1.

5 Адмін  
1
Юнаки - 1:1 (1 тайм). Гол: Боднарук Петро.

4 yasen  
Безумовно, це центральний матч 11 туру. Надіюсь що до Чернятина з' ідеться піврайону, адже в чемпіонаті області місячна перерва. Головне показати видовищний футбол і здобути позитивний результат.

3 Німец  
Пацани з вас перемога !!!!Удачі!!!

2 fan  
Пацани зробіть для Ясенова сьогодні свято. Ми віримо у вас.

1 Бумбокс  
Треба кров з носа вигравати в Чернятині інакше про золоті медалі можна забути. Я вірю що ми обов'язково переможемо. Закликаю всіх болільників підтримати команду в неділю.

Ім`я *:
Email *:
Код *: