Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Травень » 18 » Чемпіонат області 9 тур.
19:35
Чемпіонат області 9 тур.

                  Тепловик 5-2 Яспіль

Голи: 1:0 — Нестерук (18), 1:1 — Яремчук (51), 1:2 — Яремчук (66), 2:2 — Гундяк (67), 3:2 — Нестерук (68), 4:2 — Нестерук (85, пенальті), 5:2 — Нестерук (88).


Тепловик: 25. Калабанько, 6. Плехтяк, 15. С. Українець (5. Бадлюк, 70), 8. Слободян, 3. Б. Ольшанецький (16. Вонс, 60), 9. Нестерук (к) (17. Бойченюк, 90), 13. Конопада, 14. Кудляк (19. Калитка, 67), 4. Дорош, 10. Гуменяк (7. Дзюбінський, 53), 2. Соколишин (11. Гундяк, 56).


Яспіль:1. Мегдиник, 8. Матієк, 3. Келець, 6. Л. Українець, 15. О. Ольшанецький, 18. В. Українець, 9. Пиняк, 2. Коновалик (13. Ідікіб’єбума Огбанга, 70), 11. Чупрун (14. Савчук, 90), 20. Яремчук (к), 4. Ніколас Чіквенду.


Попередження: Келець (3), В. Українець (29), Соколишин (32), Конопада (39), Слободян (43), Ніколас Чіквенду (69), Матієк (73), Мегдиник (83).


       
За першим таймом зустрічі на «Гірці», стадіоні «Тепловика», ми спостерігали з начальником «Ясполя» Іваном Йоником і, хоч він завершився не на нашу користь, мали не такий вже й поганий настрій. Команда виглядала пристойно, нічим перед господарям не поступалася і здатна додати. Про це хлопці з села натякнули гоноровим майстрам з обласного центру на 42-й хвилині, зусиллями Чупруна після затяжного наступу забивши по суті гол «у роздягальню». Але арбітр запідозрив форварда чи-то у фолі в атаці, чи-то йому приверзлося щось інше.
Прикрість, одначе, забулася одразу по перерві. Зухвалі гості на чолі з граючим тренером Петром Матієком і капітаном Андрієм Яремчуком надовго, а-ля «Барси», затиснули господарів біля своїх воріт, аж поки їх не дотиснули остаточно. Спершу Матієк ювелірно виконав карний на Яремчука, а той з такою ж вишуканістю головою відправив м’яч за адресою. Через десять хвилин Яремчук просто зобов’язаний був забивати після чудового пасу пластичного чорношкірого Ніколаса. Капітан бив напевне на протиході голкіперові, але м’яч зрадливо майже облизнув протилежну стійку. Та невдовзі настирливість Андрія таки булла винагоороджена. І вдруге тренер «Ясполя» за сумісництвом виконує майже близнюк-стандарт, капітан знову вступає в повітряну сутичку з дебелими оборонцями іванофранківців на чолі з бувалим Дорошем, і вони знову капітулюють. 1:2!
Та не встигли гості відзначити локальну вікторію, як результат зрівнявся. «Та він же в двох метрах був поза грою!» — гукали численні фани з Ясенева, на що, звісно, не зважав. Тим часом, новий наставник «Тепловика» Сергій Пташник кинув на порятунок усі наявні резерви. І вони вочевидь спрацювали — гості забігали набагато моторніше, тоді як втомлені гості не встигали за їхніми кинджальними контратаками, до того ж необмеженими арбітрами в плані елементарного додержання правила про поза грою. Його чергове нехтування остаточно зломило гостей.
Ми покидали стадіон у супроводі вигуків багаточисленного хору «Ганьба!» і таки зіпсованим настроєм. Радує лише те, що симпатична команда нашого краю в тому аніскілечки не винна.
У наступному турі «Яспіль» приймат
име на власному полі тлумацьке «Придністров’я».

Переглядів: 1367 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 22
22 Zik  
Бандерівець, а сам ти себе після того, що написав, вважаєш інтелектуалом?

21 Ясен  
Пропоную взагалі нормальним людям не вступати у дискусії з такими як бандерівець. Бог йому суддя.

20 бандерівець  
Кілька слів мультикультурно-толерантним яспільчанам.

Mess, я не хочу до Європи (Євроунії) з їхніми вироджуючимися націями, одностатевими шлюбами та збоченцями........ Мені добре живеться і в Україні. Більше того, Україна - це остання надія білої Європи.

001, 005, Ясен - шановні друзі крім того що у вас взагалі відсутній будь-який інтелект, ви ще й туповаті хами.
Щоби трохи дурі і негролюбства вийшло з ваших примітивних голів - читайте книжки. Почніть, наприклад, з класики: Юрій Липа “Українська раса”. http://www.vatra.cc/rasa/yuriy-lypa-ukrayinska-rasa.html

19 patriot  
Тримайтеся хлопці ми з вами.Незаслужена поразка якби не ті козли судді які будуть луплені у Ясенові.

18 yasen  
Яспіль: Мегдиник, Матієк, Келець, Українець Л., Ольшанецький, Чупрун (Савчук), Пиняк, Коновалик(Едік), Українець В., Ніколас, Яремчук (к).

17 Ясен  
Повністю підтримую тебе, 005. Ми всі люди цієї планети, незалежно від кольору шкіри. А на таких, як бандерівець не потрібно звертати увагу. Ну, може, впав в дитинстві з чогось, чи молотком хтось перемкнув, то й балакає дурниці.

16 005  
бандерівець ти ідіот, дурний, я не знав що у світи є ще такі примітивні люди як ти. "негри грають"? і що? яка різниця чи білі чи жовті чи темношкірі? ми всі люди, однакові.

15 Ronaldo  
Фан а шо ти хотів як голи забивають з 2 метрових положень. Нестерук взагалі має боковому могорич поставити. Три рази положення не підняв. Тепловик у 2 таймі взагалі мертвий, але при допомозі підерастичних суддів позабивав. Я також в шоці від усього.

14 Фан  
Я в шоці від такого результату. Ми нормально зіграли з Коломиєю та Яремчем а тут аж 5 голів від ніякого в цьому сезоні Тепловика.

13 бандерівець  
Сумно - це коли в команді на Прикарпатті грають негри.
Це навіть не сумно - це стидоба.

12 001  
Сумно за такий футбол і таке суддівство. Обласна команда забиває два голи з офсайду команді з села і ці судді підераси таке фіксують. В нас чемпіонат не з футболу а кошельків.

11 sd  
засудили сукі по повній!!! коли ніколас біг сам на сам чувак з иепловика відмахнувся ліктем а сучара заствистів в сторону воріт ясполя!!

10 Адмін  
5:2. Матч закінчився. При рівній грі суддя зробив погоду. Боковий взагалі признався, що "так треба було"... Якщо вже Тепловику допомагають судді у матчі із селом, то це ГАНЬБА на цілу область. Вимагаю відео матчу, хай люди подивляться на такий футбол.

9 Адмін  
4:2 (гол з пенальті). Суддя - "молодець". Застрахувався...

8 Адмін  
3:2 ( гол з 2 метрового положення поза грою). Судді засуджують Яспіль). Не зарахували чистий гол Чупруна.

7 Адмін  
2:2 (70 хв.)

6 Адмін  
1:2 ( Яремчук, 67 хв. )

5 Адмін  
1:1 ( Гол: Яремчук, 55 хв.)

4 Адмін  
Дорослі - 1:0 (1 тайм).

3 Адмін  
Юнаки - 9:0.

2 001  
Фома, застрілься з таким прогнозом.

1 Фома  
Тепловик виграє 3:0. Яспіль без шансів.

Ім`я *:
Email *:
Код *: