Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Жовтень » 16 » Чемпіонат області. 27 тур.
16:52
Чемпіонат області. 27 тур.
ФК Снятин 0:0 Яспіль
Юнаки - 8:0
Ясенів Пільний: Борсук, Шпільчак, Ольшанецький, Украінець, Баб'юк, Паращій, Гультай, Муамгюе, Романчук, Фірсов, Яремчук (к).
Запасні: Синчишен, Сорока, Мельничук, Насадик, Ковцун,
Переглядів: 871 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
8 Ясен  
Спасибі Снятину за склад. Все ж таки це робим для себе. Шкода, що наш прес-аташе за кордоном і нема кому писати репортажі про матчі. Але зареэстровані користувачі можуть додавати новини, фото і інше.

7 снєтин  
Снятин: Денис Федоров (к),Василь Каралаш,Іван Скорейко,Андрій Филипів,Володимир Прокоп,Роман Мироняк,Дмитро Імангулов,Орест Боргун,Іван Шинкарик, Тарас Турчинський, Дмитро Тимчук.

6 Ясен  
Фантік, думаю, що опитування на кращого гравця обов'язково буде, але вже після закінчення сезону. Це було б логічно,

5 фантік  
адміни цікаво було би провести опитування на кращого гравця команди!

4 Ясен  
Ми там Соколу 7 накатали. Але до гри треба підійти серйозно.

3 Футболіст  
Треба серйозно настроітись на Сокіл. Команда в другому колі підсилилась про що свідчать результати.

2 jaseniv  
вивезти нічию з Снятина це поважний результат,адже всього декілька команд за весь сезон змогли зачепитись там за очки. Варто відзначити захисну ланку і воротаря Ясполя всі відіграли дуже надійно без помилок,а от в непаді дещо бракуло креативу.Цей результат дарує хороші надії нашій команді на місце в пятірці лідерів чемпіонату!

1 Фан  
Могли вивезти зі Снятина 3 очки, попади м'яч у ворота, а не в стійку. Ще в деяких моментах мали шанс, Сподобався Роже в центрі, який просто задовбав лисого... Але загалом рівна гра тому результат за грою. Суддя нічого не видумував відсудив по грі. А от дома нас засудив з цим суперником не давши 2 чистих пеналі, хоча якщо чесно реалізуй 4 виходи сам на сам суддя був би безсилий щось зробити.

Ім`я *:
Email *:
Код *: