Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2011 » Вересень » 20 » Чемпіонат області 20 тур.
00:46
Чемпіонат області 20 тур.
ЯСПІЛЬ - Тепловик (Івано-Франківськ) - 2 : 1

Голи: 0:1 Андрій Нестерук (35), 1:1 Геннадій Паращій (45), 2:1 Андрій Яремчук (83)

«Яспіль» це таки зробив! Програвши на «Гірці» в першому колі 1:2, віддав івано-франківцям тим же (нагадаємо, «Пробій» за підсумком двох зустрічей поступився 0:6). Що було далеко не очевидним після 33-ї хвилини, коли самі собі привезли гол. Два необґрунтовані паси від центру до своїх воріт, другий – воротареві. Брамкар не встиг, і його перекинули. А ще через десять хвилин – знову повторення кубка: гол у роздягальню, який цього разу оформив Паращій. Елегантну атаку «Ясполя» розпочав із центру Роже Муамгюе, прибрав трьох, пустив флангом Романчука, той – на протилежний кут, де завершити результативним ударом було справою техніки. Увесь перший тайм точилася рівна боротьба, що й засвідчило табло.
Після відпочинку «тепловики» помітно нервували, не очікувавши такого перебігу подій. Та перевага так і не вималювалась. Гра добігала собі до нічийної гавані, аж ось диво, на яке вже ніхто не чекав, сотворив Яремчук. Лівою з розвороту ефектно увігнав «кругленького» в дальній кут. Залишалося сім хвилин, гості пішли на штурм, але більшого, ніж удар у поперечину, досягти не зуміли. Лідера, отже, на якийсь час скинули з престолу, на який наразі видерлася Коломия. Ясенівпільнівці ж закріпилися на п’ятій сходинці. Останнє, що хотілося б відзначити – практично бездоганне суддівство. Таке довелося побачити вперше за багато-багато років.
Цієї неділі «Яспіль» чекає непроста гра з тим самим «Нафтовиком», який в останніх чотирьох турах набрав десять очок, також переміг «Тепловик» і пропустив лише один м’яч (у Серафинцях). «Пробій» навідається до Галича. Ну а 25 вересня нас чекає, без перебільшення, гра сезону – наше рідне дербі в чемпіонаті області.

Переглядів: 724 | Додав: frau | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: