Офіційний сайт ФК "ЯСПІЛЬ"

Головна » 2012 » Серпень » 11 » Чемпіонат області. 17 тур.
13:28
Чемпіонат області. 17 тур.



12 серпня. Ясенів Пільний. Стадіон "Парк-Арена", 300 глядачів, +15 `C


                                           "Яспіль" 1-1 "Битків"

Суддя:: Роман Остапчук;

 Делегат-інспектор: Богдан Вовкович (обидва — Івано-Франківськ).

Голи: 1:0 Гринишин (67), 1:1 Семанюк (80),


Нереалізований пенальті- Гринишин (89 хв.)

Ясенів Пільний: 1. Денис Іванюк (12. Андрій Федюк, 79), 8. Антон Гловацький, 14. Ігор Яків’я, 13. Ігор Конопада, 12. Дмитро Куташ, 7. Сергій Шпільчак (к), 16 Андрій Гринишин, 6. Микола Дердюк, 3. Назар Петрук, 18. Мстислав Тарас, 17. Іван Гавучак.

Запасні:
22. Іван Сорохан, 25. Степан Болотенюк, 24. Дмитро Савчук.

Битків:
1. Роман Джус, 2. Богдан Логажевський, 21. Володимир Прокоп, 3. Андрій Петришак (71. Юрій Атаманюк, 46), 18. Андрій Ломпас, 10. Олег Андрусяк, 7. Володимир Семанюк, 8. Михайло Мартинюк, 9. Василь Лавринович (11. Тарас Максим’юк, 39; 61. Михайло Іванюк, 54), 77. Назар Метенька, 55. Іван Максим’юк (к).

 Запасні:
99. Василь Бенюк.

Попередження: Метенька (23), Т. Максим’юк (44), Іванюк (65), Ломпас (76), Семанюк (76).

          Свій перший домашній матч другого кола ФК Яспіль проводив проти представника Надвірнянщини - ФК Битків.  Одразу після стартового свистка ясеневопільнівці на правах господарів захопили ініціативу в свої руки і проводили швидкі атаки флангами на ворота гостей. Особливо виділявся у нашій команді Андрій Гринишин, який встигав усюди. Уже на 9-й хвилині матчу після прострілу з лівого флангу з шести метрів нападник Ясполя влучає у поперечину. Здавалось, що гол назріває, адже господарі міцно засіли на половині поля битківців. Але, як не дивно , надалі гра вирівнялась. До перерви команди створили ще по дві нагоди для взяття воріт. У господарів варто відзначити ще одну поперечину після навісу Шпільчака, а в гостей "розстріл" упритул з шести метрів, але удар заблокував наш захисник, який постелився у підкаті. За досить таки невиразної гри і безгольової нічиєї команди пішли відпочивати. Другий тайм і практично більшу половину його часу територіальною перевагою володіли гості. На відміну від яспільців, битківці були більш жвавіші, рухливіші, у них виходила комбінаційна гра. В середині другого тайму на удар по ценру воріт з метрів 20-ти зважився найпомітніший гравець у складі Ясполя Андрій Гринишин, який пробив на силу і воротар Биткова не зміг зафіксувати м` яч у руках - 1:0. Але і після забитого м`яча гості не знітились, а продовжували домінувати на полі. І це їм принесло свої дивіденти, коли нападник Биткова носком на техніку пробив у самісінький кут воріт - 1:1. Не можна сказати, що господарі не старались, але все виходило якось інертно, хоча моменти для взяття воріт ще були. Спочатку після потужного удару з-за меж карного м`яч влучив у стійку воріт, ну а потім був нереалізований пенальті. Автор  гола Гринишин не влучив з одинадцятиметрової позначки навіть у рамку воріт. Якщо порівняти звітний поєдинок з минулим проти долинського "Нафтовика", то можна сказати, що в Долині команда показала прекрасну гру, але негативний результат, а в даному поєдинку , м`яко кажучи, далеку від ідеалу гру, зате взяла очко і могла навіть виграти, щоправда з не найсильнішим суперником. Отже, працювати ще є над чим. Свій наступний матч "Яспіль" проведе наступної неділі, 19 серпня, проти угринівського "Сокола". 

Юнаки - 0:5

В інших матчах зустрічалися:

"Карпати" (Коломия) - "Сокіл" (Угринів) -3:1
"Нафтовик" (Долина) - ФК "Снятин"  - 1:1
ФК "Калуш" - "Пробій" (Городенка)   - 2:2
"Прут" (Делятин) - "Галичина-Вапно" (Галич)  -1:3
"Тепловик" (Івано_Франківськ) - "Газовик" (Богородчани)  - 0:3
"Кроно-Карпати" (Брошнів) - "Карпати" (Яремче)  -0:1



Переглядів: 1239 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 11
11 yasen  
Пропоную всім не вступати в подібні дискусії. Хто знає чи дозаявили ще футболістів на район чи далі завтра будем грати проти Вербівців увосьмох?

10 777  
Не обіжайтесь але придурки це два псевдопрезиденти, один з яких розвалив футбол в Городенці, а другий Ясенів веде до перемоги. То знімає команду з чемпіонату то знов грає. Опустіться селяни вже трохи на землю і не позорьте район.

9 іван  
777 Ти напевно придурок сходи до лікаря

8 yasen  
Не переживай так сильно за Ясенів.

7 777  
Ще таких два матчі і Ясенів взагалі незакінчить чемпіонат.

6 guest  
яспіль вперед!!!

5 Messi  
Пацани, хто це підписується моїм ніком? Адмін, коли буде звіт про матч?

4 Messi  
Коля ти був у Долині? Там була гра хоч і програли. А сьогоднішня гра одно розчарування. Хоча мали купу моментів і перекладину і штангу і незабитий пеналь але рахунок на табло.

3 коля  
Це вже біда а не футбол з пенальті непопасти в ворота за 90 хвилин 6 ударів у площину воріт при тому що перевага у грі була за ясполем .Це один вепикий парадокс.

2 yasen  
Їдь до Чернятина. Там самі наші грають.

1 чувачок  
А накога треба іти дивитися підскажіт?на Діму С. який лавку грія

Ім`я *:
Email *:
Код *: